Η πρώτη αντίδραση του Φερέιρα μετά το διπλό στην Λάρισα

Πέτρος Χαριζακλής15 Φεβρουαρίου 2020

Στο γεγονός πως δεν πέρασαν ούτε 72 ώρες από το προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας του, στάθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, στις πρώτες του δηλώσεις μετά το διπλό στο «AEL FC Arena» στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον εκνευρισμό του στο σημερινό παιχνίδι: «Είμαι ήρεμος γιατί έχει τελειώσει το παιχνίδι, δεν είχαμε κάποιον τραυματισμό γιατί το φοβόμασταν αφού οι παίκτες μου δεν καταφέρανε να επιστρέψουν στο 100% τους λόγω του γεγονός πως δεν πέρασαν ούτε 72 ώρες από το προηγούμενο παιχνίδι. Ξέραμε ότι πρέπει να μπούμε δυνατά, βάλαμε το γκολ, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, πετύχαμε και δεύτερο γκολ με ένα πολύ ωραίο σουτ αφού έχουμε τέτοιους παίκτες για να σκοράρουν τέτοια γκολ. Μετά πέσαμε στο δεύτερο μέρος λίγο λόγω φυσικής κατάστασης αφού δεν μπόρεσαν να επανέλθουν οι παίκτες μου στο 100% αφού δεν πέρασαν 72 ώρες από το ματς με τον Παναθηναϊκό».

Για το πόσο σημαντική είναι αυτή η νίκη πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Θεωρώ πως είναι παρά πολύ σημαντική, αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες μου για την προσπάθεια που κατέβαλλαν, δεν κατάλαβα γιατί έγινε σήμερα το παιχνίδι από τη στιγμή που ούτε εμείς ούτε η ΑΕΛ είχαμε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, άρα θα μπορούσε να γίνει Κυριακή».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.