Η πρώτη αλλαγή στον ΠΑΟΚ μετά το «φιάσκο» με τις κάρτες υγείας!

Metrosport Team16 Ιουλίου 2020

Αλυσιδωτές είναι οι αντιδράσεις στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ μετά τα όσα έλαβαν χώρα στο Ολυμπιακό Στάδιο και το «φιάσκο» με τις κάρτες υγείας των παικτών που είχαν λήξει. 

Μέτα την παραίτηση του Ευθύμη Παπασούλη, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για το εν λόγω συμβάν, δημιουργείται ένα κενό στη θέση που αφήνει «ελεύθερη» ο κ. Παπασουλης, αρχικά για το παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη και εν συνεχεία για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Αντικαταστάτης του κ. Παπασούλη όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Ιωάννης Ουσαντζόπουλος, ο οποίος είναι ο γιατρός των ομάδων Κ19 και Κ17 του Δικεφάλου. 

Αναλυτικά λεπτομέρειες για το προφίλ του κυριού Ουσαντζόπουλου:

«O Iωάννης Ουσαντζόπουλος είναι ειδικός χειρουργός ορθοπαιδικός. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Ιατρικής «Ιβάν Πέτροβιτς Παβλόφ» Φιλιππούπολης Βουλγαρίας και ο τίτλος σπουδών του αναγνωρίσθηκε από το ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α. μετά από συμπληρωματικές εξετάσεις στα μαθήματα Χειρουργικής και Παθολογίας. 

Διαθέτει άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος από την νομαρχία Θεσσαλονίκης από τις 20.09.1996. Μεταξύ άλλων, ασκήθηκε στην Γενική Χειρουργική στο Α’ Χειρουργικό – Ογκολογικό Τμήμα του Α.Ν.Θ. “ Θεαγένειο “, ενώ έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και συνεδρίων όπως κι έχει εκπονήσει πολλές εργασίες.  

Είναι τακτικό μέλος της Ορθοπαιδικής και Τραυματολογικής Εταιρίας Μακεδονίας Θράκης και από τις 25.09.2000 έως και 24.09.2005 ασκήθηκε στην ειδικότητα της Ορθοπαιδικής στην Α’ Ορθοπαιδική Κλινική του Γ.Ν. Κιλκίς. Κατέχει πτυχίο γερμανικής γλώσσας “ Zertifikat “ και πιστοποιητικό γνώσεων στην χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών ECDL Core σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Ο.Ε.Ε.Κ. και του Ε.ΣΥ.Δ.»

 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.