Η προθεσμία εγγραφής στο μητρώο και οι ομάδες της ΕΠΣΜ

Metrosport Team16 Αυγούστου 2022

Η παράταση 17 ηµερών δεν άλλαξε και πάρα πολλά πράγµατα όσον αφορά την εγγραφή οµάδων στο µητρώο αν και προστέθηκαν ορισμένες ομάδες στις ολοκληρωμένες αιτήσεις.

Το κέρδος ήταν η συζήτηση που έγινε µεταξύ του υφυπουργού αθλητισµού και του προέδρου της ΕΠΟ η οποία θα επαναληφθεί και την Τετάρτη µε την

προοπτική συµφωνίας και αλλαγής κάποιων δεδοµένων. Ο κ. Μπαλτάκος στην πρώτη συνάντηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη πρότεινε τη μείωση των απαραίτητων δικαιολογητικών εγγραφής στο Μητρώο ενώ ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Στέργιος Αντωνίου στο metropolis 95.5 είχε μιλήσει για αποσύνδεση του µητρώου από το αγωνιστικό κοµµάτι και εφόσον συµβούν αυτά επακόλουθο θα είναι και η παράταση της ηµεροµηνίας εγγραφής στο µητρώο.

Στην ΕΠΣ Μακεδονίας οι εγγεγραµµένες οµάδες στο µητρώο είναι 120, ενώ υπάρχουν άλλες 56 που έχουν κάνει ολοκληρωµένες αιτήσεις χωρίς να είναι εγγεγραµµένες στο µητρώο και ενώ το σύνολο των οµάδων είναι 200 με 210.

15 οµάδες που θα παίξουν στα ανδρικά και 13 στα παιδικά δεν έχουν κάνει τίποτε µε το µητρώο. Επικαιροποιηµένες αιτήσεις που θα πρέπει να γίνονται κάθε χρόνο (η προθεσμία λήγει αύριο) έχουν κάνει 70 οµάδες σε σύνολο 120 οµάδων που είναι στο µητρώο, µε την επισήµανση όπως ότι οι οµάδες συνολικά της ΕΠΣ Μακεδονίας είναι 200 με 210.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.