Η πρόταση 11 εκατομμυρίων της Νόριτς φτάνει άμεσα στον ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός31 Ιουλίου 2021

Δεν απέχει από την πραγματικότητα το ποστάρισμα του Πορτoγάλου δημοσιογράφου, Πέδρο Αλμέιδα, σχετικά με την πρόταση που ετοιμάζεται να καταθέσει η Νόριτς στον ΠΑΟΚ για την αγορά των δικαιωμάτων του Χρήστου Τζόλη.

“8+3 εκατομμύρια ευρώ με την μορφή μπόνους”, ανέφερε σχετικά στο ποστάρισμά του, ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του metrosport.gr, επί της ουσίας μιλάμε για το σύνολο των 11 εκατομμυρίων που θα μπούνε πολύ σύντομα στα ταμεία του ΠΑΟΚ αν γίνει αποδεκτή η πρόταση των Αγγλων. Κι αυτό γιατί, τα 3 εκατομμύρια ευρώ που δίνουν ως μπόνους, απαιτούν απλά τρεις συμμετοχές και μάλιστα ολιγόλεπτες (ίσως απλά και να καταγραφεί συμμετοχή). Ενδεχομένως μία τέτοια φόρμουλα να “βοηθά” φορολογικά τη Νόριτς, σε κάθε περίπτωση μιλάμε, όμως για πρόταση 11 εκατομμυρίων ευρώ.

Υπάρχει και κάτι ακόμη στην πρόταση, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του metrosport.gr: Ποσοστό μεταπώλησης 10% για τον ΠΑΟΚ. Το ξέρει η Wasserman, το μαθαίνει άμεσα ο ΠΑΟΚ Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, η πρόταση είναι γνωστή στους ανθρώπους της Wasserman, της εταιρίας που εκπροσωπεί τον Χρήστο Τζόλη και εντός των επόμενων ημερών (ίσως και ωρών), θα φτάσει και στα γραφεία της Τούμπας.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ γνωρίζουν το ενδιαφέρον της Νόριτς, καθώς πριν από περισσότερο από δύο μήνες είχε φτάσει πρόταση από την αγγλική ομάδα (κάτω από δέκα εκατομμύρια) και είχε απορριφθεί Το όριο των 15 εκατομμυρίων ευρώ Με βάση το πώς χειρίζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την υπόθεση Τζόλη από τον περασμένο χειμώνα που άρχισαν να καταφθάνουν οι πρώτες σοβαρές προτάσεις για τον 19χρονο επιθετικό, η νέα κρούση που αναμένεται να γίνει από πλευράς Νόριτς δεν αναμένεται να φέρει το “ναι” του Δικεφάλου, καθώς οι απαιτήσεις της ομάδας φθάνουν τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Σύντομα θα έχουμε και την αντίδραση επισήμως… Θυμίζουμε, τέλος, ότι με βάση τα όσα έχει γράψει ο Πορτογάλος δημοσιογράφος Πέδρο Αλμέιδα, η Νόριτς προσφέρει στον Τζόλη πενταετές συμβόλαιο (ως το καλοκαίρι του 2026), με 1,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.