Η πρόταση της ΕΡΤ, οι απαιτήσεις των ομάδων της Σούπερ Λιγκ 2 και η συνάντηση με Οικονόμου

Metrosport Team29 Οκτωβρίου 2021

Στην αποκάλυψη πως υπάρχει μια διαφορά του ενός εκατομμυρίου ευρώ μεταξύ ΕΡΤ και Σούπερ Λιγκ 2, προχώρησε στον αέρα του Metropolis 95,5 ο Κώστας Πετρωτός. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε, οι ομάδες έχουν κατεβάσει τις απαιτήσεις τους (από τα αρχικά 7 εκατ. ευρώ που ζητούσαν) και πλέον ζητάνε 5 εκατομμύρια ευρώ.

Η διοίκηση της ΕΡΤ έδινε περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ και προσπαθεί να γεφυρωθεί η διαφορά. Οι ομάδες έριξαν τις απαιτήσεις τους για να βρεθεί μια κοινή γραμμή και έθεσαν μερικούς λόγους για το ποσό. Τόνισαν πως το φετινό πρωτάθλημα είναι πιο εμπορικό, όλες οι ομάδες έχουν πληρώσει 150.000 ευρώ εγγυητική άρα έχουν και καλά ρόστερ ενώ υπάρχουν και οι Β ομάδες των μεγάλων ομάδων της Σούπερ Λιγκ 1.

Τελικά έγινε μια συνάντηση με τον βουλευτή, Γιάννη Οικονόμου, και οι παράγοντες περιμένουν ενημέρωση με την ελπίδα πως δεν θα υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις. Υπάρχει πιθανότητα μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξει οριστική απόφαση, αλλά είναι δύσκολο να υπάρξει τηλεοπτικό κάποιο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.