Η πρόταση για Φετφατζίδη

Γιώργος Στράντζαλης30 Απριλίου 2020

Στη μεταγραφική λίστα ομάδων του εξωτερικού φέρεται να βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες, ο Γιάννης Φετφατζίδης. Αυτό από μόνο του κάθε άλλο παρά εντύπωση προκαλεί, διότι ο βραχύσωμος επιθετικός πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν οπότε είναι λογικό να βρίσκεται στο μεταγραφικό ραντάρ ομάδων οι οποίες έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν για να “σπάσουν” το συμβόλαιό του με τον Αρη και κατ’ επέκταση να πείσουν τον ίδιο για την προοπτική νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Το νεότερο σενάριο, κι αυτό που συνεπάγεται με είδηση, έχει να κάνει με την ομάδα που αναμένεται να τον διεκδικήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θέμα ημερών να φτάσει πρόταση από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα΄, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστή (ακόμη) η ομάδα που θα την καταθέσει. Τον περασμένο Ιανουάριο ήταν η Αλ Ουάχντα η ομάδα που είχε καταθέσει πρόταση δύο εκατομμυρίων, τότε όμως οι κιτρινόμαυροι είχαν απαντήσει αρνητικά ορμώμενοι περισσότερο από την απόρριψη του ίδιου του Φετφατζίδη στην προοπτική επιστροφής του σε ένα Πρωτάθλημα που δεν φαίνεται να τον γεμίζει, παρότι οικονομικά η πρόταση ήταν άκρως δελεαστική. Δεν γνωρίζουμε αν από τότε μέχρι σήμερα έχει αλλάξει σκεπτικό, αλλά στο ενδεχόμενο κατάθεσης νέας (βελτιωμένης) πρότασης, όλα είναι ανοιχτά.

Από τη στιγμή που ο διεθνής επιθετικός έχει συμβόλαιο με τον Αρη, λόγο στην προοπτική πώλησής του έχουν προφανώς και οι κιτρινόμαυροι. Το σκεπτικό τους επί τις πιθανές πωλήσεις ποδοσφαιριστών δεν αλλάζει. Ισχύει ό,τι και για τους Σάσα, Ροζ, οι οποίοι επίσης βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος άλλων ομάδων και ήδη έχουν κοστολογηθεί από τον Αρη. Οι απαιτήσεις για την παραχώρηση του Φετφατζίδη είναι συγκεκριμένες και σίγουρα πιο αυξημένες από τις άλλες δύο, οι οποίες φτάνουν στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Εφόσον το θέμα παραχώρησης του Έλληνα επιθετικού τεθεί σε επίσημη βάση, τότε μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση του αλλά και η απόφαση του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος όπως άφηνε να εννοηθεί σε συζητήσεις με ανθρώπους από το περιβάλλον του εάν δεν προκύψει μία προοπτική που να τον γεμίζει, τότε είναι πολύ πιθανό να μείνει ακόμη έναν χρόνο στον Αρη. Σε αυτό το ενδεχόμενο βέβαια, δεν πρέπει να παραλείψουμε το γεγονός ότι εφόσον το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα του χρόνου να χαθεί... τσάμπα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.