Η προσπάθεια του ΠΑΟΚ και οι αμφιβολίες του Μπονατσόλι

Metrosport Team31 Ιανουαρίου 2023

Το όνομα του Φεντερίκο Μπονατσόλι μπήκε εμφατικά μέσω... Ιταλίας στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, ο οποίος κάνει τη δική του προσπάθεια για να αποκτήσει τον Ιταλό επιθετικό, έχοντας έρθει σε συμφωνία με την πλευρά της Σαλερλιτάνα και περιμένοντας το τελικό «οκ» του 25χρονου ποδοσφαιριστή για να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και να συμφωνήσει με τους «ασπρόμαυρους».

Όπως τονίζουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου, η περίπτωση του ποδοσφαιριστή έχει συγκεκριμένες δυσκολίες καθώς ο ίδιος έχει τις... αμφιβολίες του για τη μετακόμιση από τη Serie A στη Superleague 1, με τον Δικέφαλο να έχει φτάσει στα χρήματα που θέλει ο Ιταλός ποδοσφαιριστής, το οποίο αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ για τους επόμενους έξι μήνες που θα διαρκούσε ο δανεισμός του.

Όπως τονίζουν κύκλοι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, προτεραιότητα τους είναι η μεταγραφική ενίσχυση με ουσία και όχι όπως τονίζουν χαρακτηριστικά απλά για να φέρουν κάποιον ποδοσφαιριστή με τις εξελίξεις να δρομολογούνται μέχρι το βράδυ όπου ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.