Η προσπάθεια του Αρη δεν θέλει υπεραισιοδοξία αλλά ρεαλισμό

Βασίλης Μάστορας17 Οκτωβρίου 2020

Ο Αρης, όπως δήλωσε και ο Ακης Μάντζιος, εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή του Πρωταθλήματος προκειμένου να κάνει βήματα προόδου τόσο στο τακτικό κομμάτι όσο και σ’ αυτό της φυσικής κατάστασης. Η δουλειά η οποία έγινε θα κριθεί στο σημερινό 90λεπτο του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Θεωρητικά ο Αρης, που το πιθανότερο είναι στην ενδεκάδα του από το ξεκίνημα του αγώνα να έχει τον Ματέο Γκαρσία, θα πρέπει να δείξει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο απ’ ότι στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Εκεί όπου είχε ένα πολύ καλό α’ ημίχρονο, αλλά ταλαιπωρήθηκε μεσοαμυντικά στο δεύτερο. Η μεσοααμυντική λειτουργία της ομάδας στους μέχρι τώρα αγώνες είναι το ευαίσθητο σημείο του Αρη κι αυτή την ανορθογραφία θα πρέπει να διορθώσει. Θα είχε ενδιαφέρον να φώναζε «παρών» στην ενδεκάδα ο Μπελανουάν, καθώς τότε θα μιλούσαμε για κάτι θεαματικά διαφορετικό στην άμυνα, αλλά από τη στιγμή που ο Μάντζιος αποφάσισε να του δώσει χρόνο προσαρμογής το σκηνικό θα είναι ίδιο σε επίπεδο προσώπων όπως και στο ΟΑΚΑ. Δηλαδή Ροζ και Δεληζήσης κεντρικό δίδυμο.

Ο σημερινός αγώνας, είναι ακόμη ένα κομμάτι της μεγάλης εικόνας που θα πρέπει να σχηματίσει ο Αρης μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος. Μέχρι τώρα βρίσκει τα κατάλληλα κομμάτια τα οποία του δίνουν την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα, για πρώτη φορά στους πρώτους αγώνες του Πρωταθλήματος, μετά από 20 χρόνια. Το γεγονός θεωρείται σημαντικό και ελπιδοφόρο για τη συνέχεια, αλλά δεν είναι αρκετό. Χρειάζονται ακόμη πολλά κομμάτια ώστε να σχηματισθεί η απαιτούμενη αγωνιστική εικόνα του Αρη. Σ’ αυτή την προσπάθεια το σημαντικότερη είναι να μην πάρουν τα μυαλά των παικτών αέρα. 

Το ευχάριστο; Οπως προκύπτει από τις δηλώσεις τους έχουν εντοπίσει τον κίνδυνο που ελλοχεύει, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό.FOCUSΓια όλους εκείνους που πιθανόν να ενδιαφέρονται. Η καταχώριση των αυξήσεων μετοχικών κεφαλαίων των ΠΑΕ γίνεται «χωρίς έλεγχο πληρότητας και νομιμότητας σύμφωνα με το άρθρο 102 του ν. 4635/2019 και την εγκύκλιο με αριθ. πρωτ. 43051/30.04.2020 του Τμ. Εταιρικού Δικαίου & Γ.Ε.ΜΗ. της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή, του Υπουργείου Ανάπτυξης». Ενα πρακτικό Διοικητικού Συμβουλίου είναι αρκετό. Χωρίς οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό τραπεζικής κατάθεσης!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.