Κερμανίδης: «Ο Μπίσεσβαρ θα ξεχώριζε και στην εποχή μας, ξέρει 100 κιλά μπάλα»

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος έκανε «όργια» χθες στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα και οδήγησε τον «Δικέφαλο του Βορρά» στη νίκη με 2-0.

«Μακάρι τα παιδιά του Ντιέγκο να φτάσουν εκεί που έφτασε ο πατέρας τους. Ο ένας είναι πέντε ετών και ο άλλος επτά. Χαίρονται και τα δυο παιδιά το ποδόσφαιρο. Ο Μπίσεσβαρ πάντα είναι δίπλα τους και τους παρακολουθεί συνεχώς. Σήμερα ήρθε στην προπόνηση και τον ευχαρίστησα για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην ακαδημία μας», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο για να προσθέσει:

«Κάναμε κουβέντα και του έδωσα συγχαρητήρια για την χθεσινή του εμφάνιση με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Ήταν από τα καλύτερά του παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ξεχώρισε απ΄ όλους στο ντέρμπι. Μεγάλη συμμετοχή σ΄ αυτό που βλέπουμε με τον Μπίσεσβαρ έχει ο προπονητής. Ο παίκτης το είδε ως ευκαιρία να παίξει και φέτος στον ΠΑΟΚ. Μπορεί αρκετοί να είπαν γιατί επέστρεψε ο παίκτης πίσω, αλλά βλέπουμε ότι η προσφορά του είναι πολύ μεγάλη στον σύλλογο. Τέτοια ποιότητα που έχει, στην εποχή μας θα ξεχώριζε. Το στυλ του είναι από εκείνη την εποχή που αγωνιζόμασταν εμείς. Δεν πρέπει να του δίνεις αμυντικά καθήκοντα, αλλά επιθετικά. 

Έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή του δίνεις μόνο επιθετικές αρμοδιότητες. Ξέρει 100 κιλά μπάλα. Κάνει καλή τη δουλειά του και ταιριάζει στον ΠΑΟΚ και είναι χρήσιμος. Βλέπουμε λίγους ποδοσφαιριστές να πηγαίνουν στο ένας εναντίον ενός. Δεύτερο σερί παιχνίδι κερδίζει πέναλτι. Είμαι σίγουρος ότι αρκετοί είχαμε απορία πως θα παρουσιαστεί η ομάδα απέναντι στην ΑΕΚ. Όμως έδειξε ότι μπορεί φέτος να πρωταγωνιστήσει. Ήταν πλήρης σε όλες τις γραμμές παρά τις απουσίες που είχε, με τελευταία του Βαρέλα στο ζέσταμα. Ο ΠΑΟΚ έδειξε πράγματα στον κόσμο ότι είμαστε εδώ και θα πρωταγωνιστήσουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.