Ποιοι φεύγουν από τον Άρη; Η προσδοκία της αποσυμφόρησης του ρόστερ

Metrosport Team24 Δεκεμβρίου 2021

Πέρα από την ενίσχυση, έντονα απασχολεί τους ανθρώπους του Άρη πως θα μειωθεί το ρόστερ, για το οποίο σας είχε προαναγγέλει πρώτο το metrosport.gr. 

Πιο συγκεκριμένα, γίνεται προσπάθεια συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών είτε να παραχωρηθούν ως δανεικοί, είτε να ολοκληρωθεί πρόωρα η μεταξύ τους συνεργασία. Ο λόγος για τον Λερίν Ντουάρτε, Κώστα Μήτρογλου και Ιζέτ Χαΐροβιτς. Να τονίσουμε μόνο εύκολες δεν είναι και οι τρεις περιπτώσεις, καθώς αμφότεροι δεσμεύονται με συμβόλαιο (οι δυο πρώτοι μέχρι το 2022 και ο τρίτος μέχρι το 2024). 

Ο Ντουάρτε θα περάσει τις τελευταίες χειμερινές διακοπές στη Θεσσαλονίκη ως παίκτης του Αρη και οι υπόλοιποι έξι μήνες, έως ότου λήξει το συμβόλαιό του, θα έχουν τυπικό χαρακτήρα. Οπως δηλαδή η συνολική του θητεία στο Χαριλάου.

Το ιδανικό θα ήταν να λύσει το συμβόλαιό του ως ένδειξη καλής θέλησης στα εκατομμύρια που πήρε και να αδειάσει θέση για κάποιον συνάδελφό του, οποίος θέλει πραγματικά να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να κάνει παρατεταμένες διακοπές.

Ο Ντουάρτε δεν είναι ο μόνος που, αν φύγει, το ρόστερ θα ανανεωθεί και θα αποσυμφορηθεί ποσοτικά και... ταμειακά.

Στην ίδια κατηγορία -προφανώς και με χτυπητές διαφορές- βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος δεν υπολογίζεται μήνες τώρα και ερώτημα αποτελεί αν η ΠΑΕ τού χτυπήσει την πόρτα, μόνο και μόνο για να του υπενθυμίσει ότι δεν τον χρειάζεται. Οχι πως οι προσδοκίες είναι ότι θα βρεθεί χρυσή τομή, καθώς δεν βρέθηκε ούτε το καλοκαίρι, όταν υπήρχαν και επιλογές να βρει ομάδα και περισσότερος χρόνος.

Τον χειμώνα, τα πράγματα είναι πάντα πιο ζόρικα και στενά, αλλά ο χαμένος της υπόθεσης είναι μόνο ο Αρης, όχι οι ποδοσφαιριστές. 

Ο τρίτος της παρέας, ο οποίος δεν υπολογίζεται (ουσιαστικά) είναι ο Χαϊροβιτς. Από τις αποτυχημένες επιλογές του καλοκαιριού, με τριετές συμβόλαιο (όπως ο Ντουάρτε) και με ετήσια αποζημίωση, όπως η αντίστοιχη του Ντουάρτε. Μόνο που ο Βόσνιος είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής και όχι... πρώην. Απλώς, δεν ταιριάζει στο στυλ των «κιτρινόμαυρων» και αδυνατεί να αποδώσει στο πλαίσιο των αναγκών της ομάδας. Ισως, έχει την ευθιξία να αναζητήσει αλλού το μέλλον του, αν του ζητηθεί, τον Ιανουάριο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.