Η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Πορταριά: Τεστ για Covid-19 και άφθονο παιχνίδι!

Γιώργος Ζαΐρης06 Αυγούστου 2020

O ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του στην Πορταριά του Πηλίου, σε πολύ χαμηλότερες θερμοκρασίες, σε σχέση με τις πρώτες μέρες. Η πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε με αρκετό παιχνίδι με μπάλα, υπό την παρουσία μάλιστα του αντιπροέδρου και διευθύνοντος συμβούλου, Μάκη Γκαγκάτση. 

Θυμηθείτε όσα κατέγραψε από την αρχή της προπόνησης, ο απεσταλμένος μας, Γιώργος Ζαΐρης:

- Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί ήταν στους 21 βαθμούς κελσίου. Χθες το βράδυ αργά άνοιξαν οι ουρανοί και έπεσε πολύ δυνατή βροχή και ο αγωνιστικός χώρος είναι πάρα πολύ καλός. Οι παίκτες νωρίς το πρωί όπως και τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος πέρασαν το τεστ για τον COVID-19. Tα αποτελέσματα αναμένεται να βγουν μέχρι αύριο το πρωί και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα γίνει κανονικά

Οι μοναδικοί παίκτες που δεν έχουν κατέβει στο γήπεδο είναι οι Πέλκας, Αουγκούστο και Ινγκασον. Θυμίζουμε ότι ο Ροντρίγκο στη χθεσινή πρωινή προπόνηση αποχώρησε με ενοχλήσεις. Σήμερα θα απέχει από το διπλό πρόγραμμα και η κατάσταση του θα επαναξιολογηθεί. Ο Σβιντέρσκι προπονείται με επιγονατίδα.

Ομιλία από Φερέιρα στους παίκτες. Μετά από λίγους γύρους τρέξιμο, οι παίκτες κάνουν sprint. Τρέξιμο με εναλλαγές ρυθμού. Το δικό τους πρόγραμμα κάνουν οι τέσσερις τερματοφύλακες με τον Γκαλίνοβιτς. Η συγκεκριμένη άσκηση είναι επίπονη, και κάποιοι παίκτες γελώντας ρωτάνε «πόσο θέλει ακόμα»... Με το που τελείωσε ασθμαίνοντας πηγαίνουν για νερό... Είναι χαρακτηριστικό πως η άσκηση ήταν τόσο επίπονη, που ο Μπίσεσβαρ ρώτησε «πόσο θέλουμε ακόμα» και γελώντας είπε «αυτή η άσκηση με τρελαίνει».

- Παρών στην προπόνηση και ο Μάκης Γκαγκάτσης. 

- Ο Φερέιρα για αρκετή ώρα κάθεται και παρακολουθεί την προπόνηση του Γκαλίνοβιτς με τους τερματοφύλακες.  Ο Μάτος συνεχίζει να φοράει τον προστατευτικό επίδεσμο στον δεξιό αντίχειρα, κάτι που συμβαίνει από τα play off. O Πορτογάλος κόουτς μίλησε στους παίκτες, τους χώρισε σε 3 ομάδες των 7 και θα παίξουν μπάλα. Στο παιχνίδι αυτό κάθε ποδοσφαιριστής έχει δικαίωμα να κάνει μέχρι δύο επαφές. 

- Διαχείριση για Κρέσπο, που δε συνεχίζει στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης. Ο Καντουρί δέχθηκε μια κλοτσιά, του έβαλαν ψυκτικό και συνεχίζει. Πολλή όρεξη και αρκετά γκολ σε αυτή την άσκηση. Εναλλάσσονται οι ομάδες μία που είναι τρεις των επτά γενικώς πολύ ένταση και πολύ όρεξη από τους παίκτες. Τελείωσαν οι ασκήσεις στο γήπεδο νικητές οι πράσινοι με αρκετά πανηγύρια και ακολούθησε για λίγα λεπτά παιχνίδι με την μπάλα και ανάπτυξης σε ολόκληρο το γήπεδο. 

Δείτε φωτό από την προπόνηση





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.