Η πρόκριση θα έρθει μόνο με καθαρό μυαλό, όχι με… συνθήματα

Γιώργος Ζαΐρης25 Νοεμβρίου 2021

Μια παράξενη μέρα ήταν η χθεσινή από κάθε άποψη στο ρεπορτάζ της ομάδας. Ο εκνευρισμένος Λουτσέσκου από τα όσα γράφτηκαν για την Εθνική Ρουμανίας, η αυτοκριτική του Φερνάντο Βαρέλα και οι διευκρινιστικές δηλώσεις του, ήταν σημείο αναφοράς. Όμως για να μην το κουράζουμε αυτά πλέον δεν ενδιαφέρουν. 

Όπως και οι δηλώσεις, οι υποσχέσεις, τα… συνθήματα. Ο ΠΑΟΚ σήμερα πρέπει να μπει στο γήπεδο, να παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί και έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει και αν έρθει η νίκη καλώς. 

Το σημειώνω αυτό γιατί κάποιοι ξεχνούν πως ο Δικέφαλος ακόμη και με ισοπαλία μένει ζωντανός. Προφανώς και όταν μπαίνεις για να μην χάσεις ένα ματς, συνήθως το χάνεις. Αλλά επιτρέψτε μου να τονίσω, πως αν μπει ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει θολωμένος, αγχωμένος, θα έχει πρόβλημα. 

Εξυπνα ο προπονητής της Σλόβαν είπε χθες πως ξεκάθαρο φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ. Δεν νομίζω ότι το πίστευε αλλά το είπε για να μην αγχώσει τους παίκτες του. Αν και για αυτούς και όχι για τον ΠΑΟΚ η ισοπαλία θα είναι καταδικαστική. Τί σημαίνει λοιπόν αυτό; Πως μόνο ένας απόλυτα συγκεντρωμένος ΠΑΟΚ μπορεί να εκμεταλλευτεί το άγχος της Σλόβαν. Όπως το έκανε στην Κροατία απέναντι στην Ριέκα. Για αυτό και επιμένω πως ο ΠΑΟΚ σήμερα θα κερδίσει μόνο αν παίξει με καθαρό μυαλό. Κατά τα άλλα στην Σλοβακία από σήμερα έχουμε σκληρό lockdown

Κλειστά τα μαγαζιά της εστίασης, απαγόρευση κυκλοφορίας για κάποιες ώρες, ότι δηλαδή ζούσαμε στην Ελλάδα για μήνες. Προφανώς και από χθες το βράδι με το που ανακοινώθηκαν τα μέτρα αυτό συζητούν και όχι για το ματς της Σλόβαν. Και εδώ να βγάλω το καπέλο στη διοίκηση της ομάδας: έκαναν κλήρωση για τα 128 εισιτήρια. Αυτό που μπορούσαν το έκαναν δηλαδή. Εβαλαν στην κλήρωση όσους αγόρασαν εισιτήριο (πριν κλείσουν τα γήπεδα) και προέκυψαν οι 128 τυχεροί. Σεβασμός στον οπαδό που πάντα είναι και πελάτης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.