Η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ: Τα σπριντ, ο σκύλος και ο τραυματισμός

Γιώργος Ζαΐρης05 Αυγούστου 2020

Ο ΠΑΟΚ από χθες βρίσκεται στην Πορταριά όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. 

Η πρώτη του πρωινή προπόνηση (χθες οι παίκτες έκαναν μόνο απόγευμα) ολοκληρώθηκε σε θερμοκρασίες χαμηλές σε σχέση με την εποχή, μιας που τη χθεσινή μέρα το απόγευμα ήταν πάνω από 30 βαθμούς. Επιτέλους, θυμίζει Πορταριά! 

Θυμηθείτε όσα κατέγραψε LIVE ο Γιώργος Ζαΐρης...

- Το δικό τους ξεχωριστό πρόγραμμα έκαναν οι τέσσερις τερματοφύλακες με τον Γκαλίνοβιτς, ενώ την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι ασκήσεις φυσικής κατάστασης για τους ποδοσφαιριστές. Ακολουθούν ασκήσεις ταχυδύναμης για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. 

- Σε αντίθεση με τη χθεσινή πρωινή προπόνηση ο μοναδικός ποδοσφαιριστής από τους τραυματίες που κατέβηκε και προπονείται είναι ο Διαμαντής. Οι Πέλκας και Ίνγκασον παρέμειναν στο ξενοδοχείο όπως και ο Αουγκούστο. Ο Σβιντέρσκι συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα απλά φοράει μία επιγονατίδα στο δεξί γονατο.

- Αποχώρηση του Ροντρίγκο Σοάρες! Έπιασε αμέσως στον προσαγωγό του και αποχώρησε για το ξενοδοχείο μαζί με τον φυσικοθεραπευτή. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι πιθανώς να έχει μυικό τραυματισμό, θα ξεκαθαρίσει μέχρι το απόγευμα. Επέστρεψε λίγο να μιλήσει με τον Φερέιρα και έφυγε.

- Ο Διαμαντής συμμετέχει και αυτός στο κομμάτι των ασκήσεων δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα που τον κράτησε εκτός για λίγες μέρες.

Σπριντ με πρωταγωνιστή τον Μπίσεσβαρ

Σε δύο γκρουπ πλέον οι ασκήσεις και για κάθε γκρουπ υπάρχουν δύο πολύ μικρές εστίες όπου θα πρέπει να σκοράρουν. Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν συμμετέχει στο πρόγραμμα των δύο γκρουπ είναι ο Διαμαντής ο οποίος κάνει τρέξιμο. Στο ένα γκρουπ είναι και ο Γιάννης Αμανατίδης ο οποίος επιβλέπει αν γίνονται σωστά οι ασκήσεις και σε κάθε διάλειμμα της άσκησης έχει κουβέντα με τους ποδοσφαιριστές ζητώντας τους να κάνουν αυτό που πρέπει. 

Από ψηλά και ένας ιερέας παρακολουθεί την προπόνηση


Σε σχέση με χθες σήμερα υπάρχει νέα διαγράμμιση στο γήπεδο με γραμμές, έχουν χωρίσει σε τετραγωνάκια τον αγωνιστικό χώρο προφανώς γιατί θα υπάρχει άλλη μορφή προπόνησης.

Ο «διάλογος» του Δημήτρη Λημνιού με έναν σκύλο!

Ο σκυλάκος είναι... πρωταγωνιστής της σημερινης προπόνησης! 


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.