Η πρώην του Ρονάλντο έκανε εγχείρηση για να γίνει... παρθένα!

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2022

«Θέλω να κάνω έρωτα όταν ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας» δηλώνει η Μισέλ Ουμέζου, η οποία είναι η μάνα ενός εκ των παιδιών του Ρονάλντο Ναζάριο, θέλωντας να εξηγήσει τον λόγο που ξαναέγινε... παρθένα μέσω χειρουργικής επέμβασης.

«Ψάχνω για τον κατάλληλο άνδρα, που θα έχουμε τις ίδιες βλέψεις και την ίδια πίστη πως θα χτίσουμε κάτι δυνατό μαζί. Θέλω να παντρευτώ ούσα παρθένα και δεν ντρέπομαι να το πω γιατί είναι κάτι που το θέλω πραγματικά.» συμπλήρωσε η 40χρονη bodybuilder για να εξηγήσει το σκεπτικό της μετά την υμενοπλαστική στην οποία υποβλήθηκε.


Η υμενοπλαστική, είναι μια χειρουργική επέμβαση κατά την οποία ο παρθενικός υμένας αποκαθίσταται στην αρχική του μορφή και είναι ευρέως διαδεδομένος κυρίως σε χώρες στις οποίες είναι κοινωνικά και θρεσηκευτικά κατακριτέο οι γυναίκες να έχουν σεξουαλική επαφή πριν τον γάμο τους.

Η Μισέλ είχε ερωτική επαφή με το «Φαινόμενο» κατά την παρουσία του στα γήπεδα της Ιαπωνίας το 2002, με αποτέλεσμα να γεννηθεί ένα παιδί το οποίο ο θρυλικός σκόρερ τελικά αναγνώρισε το 2010 μετά από τεστ DNA. Ο Ρονάλντο, έχοντας πλέον 4 παιδιά, αποφάσισε να κάνει βαζεκτομή.



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.