Η... προεπιλογή του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ

Metrosport Team11 Σεπτεμβρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής της Super League 1 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε μία... προεπιλογή 22 ποδοσφαιριστών στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και έξι ξένοι. Ο τεχνικός του Δικεφάλου προέβη σε αυτήν την κίνηση θέλοντας να έχει περισσότερες επιλογές και για το ενδεχόμενο να προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Από τους 22 ποδοσφαιριστές θα κοπούν οι δύο, ένας εκ των οποίων ξένος, για να σχηματιστεί η τελική 20αδα για το ματς με τους Ηπειρώτες.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (11.09) στο γήπεδο της Τούμπας. Οι παίκτες δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο πάνω στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης, έδωσαν έμφαση στις στατικές φάσεις, ενώ στο φινάλε πραγματοποιήθηκε ελεύθερο δίτερμα.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε τις θεραπείες που ακολουθεί, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον δούλεψε ατομικά στο γήπεδο και το γυμναστήριο. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει και στον τραυματία Νέλσον Ολιβέιρα, αλλά και στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που βρίσκεται σε καραντίνα στη Σερβία βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Αναλυτικά οι 22 παίκτες που προεπέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός κι από τους οποίους θα καταρτιστεί η τελική 20άδα είναι οι εξής:

Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Ντόουγκλας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Καγκάβα, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μιτρίτσα, Μουργκ, Σφιντέρσκι, Άκπομ.



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.