Κλείνει το καρέ του Champions League με το Σίτι-Λιόν

Δημήτρης Καλαϊτζής15 Αυγούστου 2020

Το τελευταίο παιχνίδι των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ λαμβάνει χώρα απόψε στη Λισαβόνα και είναι μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Λιόν. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου που ταπείνωσε την Μπαρτσελόνα με το ευρύ 8-2! Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι ανάμεσα στη Λειψία και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι δε πολίτες απέκλεισαν με δυο νίκες τη Ρεάλ Μαδρίτης και πήραν το εισιτήριο για τους οκτώ, ενώ οι Γάλλοι από την πλευρά τους έριξαν στο καναβάτσο τη Γιουβέντους. 

Φαβορί στα χαρτιά είναι η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, αλλά αυτό θα αποδειχθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 

Την τελευταία φορά που βρέθηκαν οι δυο ομάδες αντιμέτωπες, ήταν πριν δυο χρόνια στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τη Λιόν να καταγράφει μία νίκη στο «Έτιχαντ» με σκορ 2-1 και ισοπαλία στην έδρα της (2-2). 

Η Σίτι τρέχει ένα αήττητο σερί εννιά παιχνιδιών (7-2-0) στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η ομάδα του Γκαρσία μετράει δυο νίκες στα τελευταία 12 ματς με αγγλικές ομάδες.

Η πιθανή ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Φερναντίνιο, Λαπόρτ, Μεντί, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Γκιντογάν,– Μπ. Σίλβα, Στέρλινγκ, Ζεσούς

Η πιθανή ενδεκάδα της Λιόν: Λόπες, Ντιμπουά, Ντεναγέρ, Μαρσέλο, Μαρσάλ, Κορνέ, Γκιμαράες, Κακρέ, Αουάρ, Ντεπάι, Ντεμπελέ

Πηγή φώτο: www.sportco.io

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.