Η πράξη αγάπης του Βιεϊρίνια στον Δημήτρη, έφτασε το αναπηρικό αμαξίδιο

Metrosport Team21 Σεπτεμβρίου 2022

Σε μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προχώρησε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια προσφέροντας χαρά και βοήθεια σε ένα παιδί. 

Ο αρχηγός του Δικεφάλου πρόσφερε ένα αναπηρικό αμαξίδιο στον Δημήτρη καθώς εκείνο που είχε δεν τον βόλευε. 

Μία φίλη της οικογένειας επικοινώνησε με τη σύζυγο του Αντελίνο Βιεϊρίνια, Βάσω, θέλοντας να ζητήσει τη συνδρομή του αρχηγού του ΠΑΟΚ προκειμένου να έρθει σε επαφή με την ομάδα.

 Εν τέλει όμως δεν απευθύνθηκαν ποτέ στον ΠΑΟΚ καθώς ανέλαβε τα έξοδα αγοράς εξ ολοκλήρου η οικογένεια Βιεϊρίνια χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η φίλη της οικογένειας που προαναφέραμε, αποκάλυψε την ιστορία και ευχαρίστησε την οικογένεια του Πορτογάλου καθώς το αναπηρικό αμαξίδιο έφτασε στον Δημήτρη.

Διαβάστε την ανάρτησή της στο γκρουπ του facebook «ΠΑΟΚ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ»

Σήμερα 21/9/22 και μετά από τέσσερα χρόνια και επάνω έγινε πραγματικότητα αυτό πού ένα κρύο βράδυ του χειμώνα πρίν τέσσερα χρόνια άκουγα... να μου μιλάει για τον Μήτσο και φυσικά για το πρόβλημα του ...και πως θα ήταν η ζωή του ποίο καλή μ ένα καρότσι που θα μπορούσε να βγει μέσα από το σπίτι ... τότε είπα θα το κάνουμε θα βρούμε τρόπο να πάρουμε ένα καρότσι στον Μήτσο που να του κάνει ποίο όμορφη την ζωή του ... περάσαμε πολλά πήγα παντού ζήτησα βοήθεια από πολλούς και εδώ θέλω να ευχαριστήσω κάποιους που θέλησαν να βοηθήσουν .. αλλά το πρόβλημα του Μήτσου δεν ήταν ένα απλό καρότσι.... τούς ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον τους.... Όταν θέλησα να φτάσω στην ΠΑΕ μέσω του Αρχηγού μας ΑΝΤΡΈ ΒΙΕΡΊΝΙΑ μίλησα στην Βάσω την γυναίκα του για τον Μήτσο και πώς ήθελα να με βοηθήσει ο ΑΝΤΡΈ ..ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΜΙΚΡΌ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΈΤΟΙΑ ΠΡΆΞΗ.. Ο ΑΝΤΡΈ ΒΙΕΡΊΝΙΑ ανέλαβε εξ ολοκλήρου το καρότσι ... σήμερα το καρότσι ήρθε από την Σουηδία και ο Μήτσος το χαίρεται και χαμογελάει ευτυχισμένος... ΚΙ ΌΤΑΝ ΧΑΡΊΖΕΙΣ ΧΑΜΌΓΕΛΑ ΣΕ ΑΥΤΆ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ .... Ο ΘΕΌΣ ΣΕ ΞΕΧΩΡΊΖΕΙ.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΈ ΒΙΕΡΊΝΙΑ




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.