Η πολύ κρίσιμη παράμετρος της παρουσίας ή μη του Τισουνταλί

Κώστας Πετρωτός09 Μαρτίου 2022

Ο Ταρίκ Τισουνταλί αποτελεί, κατά γενική ομολογία, την πιο ποιοτική μονάδα της Γάνδης και προφανώς η είδηση της πιθανής απουσίας του από την πρώτη αναμέτρηση της βελγικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ, μόνο απαρατήρητη δεν περνά.

Ο Μαροκινός επιθετικός με τα 20 γκολ και τις επτά ασίστ σε 40 παιχνίδια, είχε χτυπήσει στο γόνατο στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με την Μπριζ και δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Ζούλτε Βάρεγκεμ. Ο προπονητής της Γάνδης, Χάιν Βανχάζεμπρουκ δήλωσε μετά το ματς «Θα δούμε τι γίνεται με αυτόν. Σίγουρα παραμένει αμφίβολος για τον αγώνα της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ» και οι πληροφορίες που μας έδωσε ο ρεπόρτερ της Μπριζ, Στέφαν Σμετ, τον θέλουν να ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη και να αποφασίζεται τελευταία στιγμή η παρουσία του ή μη στο παιχνίδι. Είναι μία παράμετρος που θα καθορίσει τα πάντα

Θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα για την Γάνδη σε ό,τι έχει να κάνει με την κάλυψη του ενδεχόμενου κενού του Τισουνταλί, αν ήταν διαθέσιμοι ο Σέρβος Λέμαγιτς και ο Βέλγος με ιταλικές ρίζες, Μπρούνο. Τώρα όμως δεν υπάρχουν επιλογές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.