Η πώληση Μαντσίνι συνδέεται με την επιστροφή Καμαρά

Metrosport Team19 Νοεμβρίου 2022

Η πώληση του Ντάνιελ Μαντσίνι είναι προδιαγεγραμμένη από τα τέλη του περασμένου καλοκαιριού όταν εκφράστηκε (απ’ όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές) η πρόθεση του παίκτη για αλλαγή περιβάλλοντος. Ο Ολυμπιακός θέλει τον Αργεντίνο επιθετικό και ο Αρης την επιστροφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά σε μια υπόθεση που δείχνει ότι το ένα deal, ως ένα βαθμό, συνδέεται με το άλλο.

Χθες, τα ΜΜΕ του Ολυμπιακού χαρακτήριζαν δεδομένη τη μεταγραφή του Ντάνιελ Μαντσίνι στην ομάδα του Πειραιά τονίζοντας επιπροσθέτως ότι το χάσμα που δημιουργήθηκε μεταξύ του Αργεντίνου και του Αρη ουσιαστικά αναγκάζει τις δύο πλευρές να δουν αποκλειστικά το σενάριο της πώλησης. Ως προς το τελευταίο, η αλήθεια είναι ότι θεωρείται δύσκολο να πέσουν οι τόνοι, ειδικά από τη στιγμή που ο 27χρονος εκφράζει (από το καλοκαίρι) ανοιχτά την πρόθεση αλλαγής περιβάλλοντος φτάνοντας στο σημείο αποδοχής της πρότασης που είχε δεχθεί είτε από την Κύπρο είτε από τα Εμιράτα. 

Η δε λογική λέει ότι μετά τα όσα ειπώθηκαν στις προηγούμενες ημέρες, δύσκολα θα δημιουργηθεί πεδίο συμφωνίας, ίσως να μην είναι τυχαίο και το γεγονός ότι στον παίκτη χορηγήθηκε μεγαλύτερη άδεια σε σχέση με τους υπόλοιπους. Συν τοις άλλοις, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Αρης, Θόδωρος Καρυπίδης, παραμένει ενοχλημένος από τις ενέργειες της πλευράς του παίκτη, τις χαρακτηρίζει εκβιαστικές και θεωρεί ότι υποκρύπτουν πρόθεση εξασφάλισης της ελευθερίας από τον Μαντσίνι με σκοπό να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα. Γι’ αυτό παραμένει αρνητικός στην προοπτική επιστροφής του στην ομάδα.

Επί της ουσίας, αυτό που έχει ο Αρης το θέλει ο Ολυμπιακός αλλά και το αντίστροφο καθώς η «Μ» σημείωσε προ καιρού ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης ήδη προχώρησε σε επίσημη νύξη στους Πειραιώτες για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά από τη στιγμή που ο Μαυριτανός δεν εντάσσεται στο αγωνιστικό πλάνο του Μίτσελ. Στην υπόθεση του τελευταίου, πέραν του υψηλότατου συμβολαίου του που σίγουρα αποτελεί «αγκάθι», το σπουδαιότερο είναι να πειστεί ο ίδιος ο παίκτης για την επιστροφή του στο «Κλ. Βικελίδης» καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι δεν είναι θετικός. 

Αυτή η αίσθηση ενισχύεται από την προσπάθεια των εκπροσώπων του να βρουν ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του (έστω υπό τη μορφή δανεισμού) καθώς αν είχε την πρόθεση επιστροφής στον Αρη, πιθανότατα, δεν θα έμπαιναν σ’ αυτή τη διαδικασία. Κατά τις ίδιες πηγές, ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει η ομάδα του ανθρώπου που εισηγήθηκε την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια, ο πρώην προπονητής των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, έχει αναλάβει την Αλ Γκαράφα και φέρεται να έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Μαυριτανού φορ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.