Η πλευρά Ντόουγκλας δηλώνει άγνοια, αλλά μόνο ο χρόνος θα δείξει

Κώστας Πετρωτός01 Αυγούστου 2023

Η αλήθεια είναι ότι η γαλλική «Equipe» δεν συνηθίζει να γράφει απλά σενάρια. Και το ρεπορτάζ για βεβαιότητα της Ναντ ότι θα προχωρήσει την μεταγραφή του Ντόουγκλας από τον ΠΑΟΚ ήταν απόλυτα λογικό να προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους φίλους του Δικεφάλου. 

Μόλις βγήκε στην δημοσιότητα το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο γράφων προσπάθησε άμεσα να έρθει σε επικοινωνία με τον ατζέντη του παίκτη, τον Λέο Κορνατσίνι. Χθες η προσπάθεια είχε αποτέλεσμα και ο συμπατριώτης του Ντόουγκλας είπε στη «Μ» και το metrosport.gr ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στο ζήτημα με την Ναντ. Ότι δεν έχει γίνει νέα κρούση και ότι με βάση την αντίδραση της γαλλικής ομάδας μετά την απόρριψη από πλευράς ΠΑΟΚ της πρότασης των πέντε εκατομμυρίων ευρώ, το ζήτημα έχει κλείσει. 

Προσωπικά, επειδή έχω κάνει ανάλογες κουβέντες με τον εκπρόσωπο του Ντόουγκλας, δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω αυτό που μου μετέφερε. Από την άλλη εκτιμώ και ότι η «Εκίπ» δεν «έφτιαξε» μόνη της την ιστορία με τον Ντόουγκλας και την Ναντ. Προφανώς, έχει στην κατοχή της κάποια πληροφορία. Την ίδια στιγμή γνωρίζουμε όλοι μας ότι από την πρώτη στιγμή που ανανέωσε ο Ντόυγκλας πέρυσι το καλοκαίρι, η βασική επιδίωξη ήταν η πώλησή του. 

Αρα και ο Βραζιλιάνος μέσος δεν περιμένει τυχαία την μέρα που θα γίνει η πώληση. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι νέο θα προκύψει μετά το δεύτερο ματς με την Μπεϊτάρ. Προς το παρόν, το βασικό είναι ο Ντόουγκλας να είναι προσηλωμένος στην μάχη της πρόκρισης και να εμφανίσει το καλό πρόσωπό του στο παιχνίδι που θα γίνει στο Τέντι στέντιουμ. Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη μία καλή εμφάνιση του Βραζιλιάνου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.