Η πιθανή αναβολή της πρεμιέρας θα δώσει πλεονέκτημα στον Άρη

Metrosport Team17 Αυγούστου 2021

Ουδέν κακόν, αμιγές καλού. Μπορεί η πολύ πιθανή –όλα δείχνουν ότι θα οριστικοποιηθεί στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της Superleague- αναβολή της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος να αλλάξει εκ των πραγμάτων τον σχεδιασμό και του Άρη, ωστόσο τα οφέλη δεν θα είναι λίγα.

Στην πραγματικότητα θα του δώσε ένα πλεονέκτημα σε σχέση με την προετοιμασία του για την έναρξη του Πρωταθλήματος, δεδομένου ότι έχει αρκετά νέα πρόσωπα που δεν είχαν τον απαραίτητο χρόνο για να ετοιμαστούν. Πρώτο και καλύτερο ο Αμπουμπακάρ Καμαρά που έφτασε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και παρότι αγωνιστικά είναι έτοιμος αφού είχε υποχρεώσεις με τη Φούλαμ, θα χρειαστεί ένα εύλογο διάστημα για να μπει στο πνεύμα της νέας του ομάδας.

Το ίδιο μπορεί να ισχυριστεί όμως κανείς και για τον Ιτούρμπε και τον Λούμορ που βρίσκονται μερικές μόνο μέρες στη Θεσσαλονίκη, οπότε μία επιπλέον εβδομάδα –καλώς εχόντων των πραγμάτων βέβαια- θα τους δώσει τον χρόνο να μπουν ακόμη περισσότερο στο κλίμα και να είναι απολύτως έτοιμοι για το ματς με τον ΟΦΗ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.