Η πιο μεγάλη ώρα του Άρη... μέχρι την επόμενη

Metrosport Team04 Μαρτίου 2021

Η θρυλική πια ατάκα του Νίκου Γκάλη, βρίσκει εφαρμογή σε κάθε μεγάλη, αθλητική πρόκληση και μια τέτοια αντιμετωπίζει απόψε (20:00, Metropolis 95.5, Cosmote Sports 1) ο Άρης, επιδιώκοντας να κάνει το βήμα που απαιτείται για να βρεθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό, θέλοντας να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 του «Καραϊσκάκη». Μόνο έτσι θα κρατήσει ζωντανό το όνειρο ενός τίτλου που έχει εξελιχθεί σε μια μακρινή ανάμνηση κι αυτό μόνο για τους άνω των 55-60 ετών φίλους της ομάδας. Μία πρόκριση λοιπόν επί του Ολυμπιακού δεν θα κρατήσει ζωντανή τη σπίθα, αλλά θα τη φουντώσει ακόμη περισσότερο.

Η ψυχολογία των «κιτρινόμαυρων» είναι στο ζενίθ μέσα από την πορεία πρωταθλητισμού από την αρχή της σεζόν όμως θέλει κάτι περισσότερο απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Άκης Μάντζιος έχει καταλήξει στους περισσότερους από τους 11 που θα αρχίσουν το παιχνίδι και αυτοί είναι οι μέσοι και οι επιθετικοί. Σάσα και Τζέγκο θα είναι οι αμυντικοί μέσοι ενώ μπροστά τους φαίνεται ότι θα βρίσκεται ο Μαντσίνι αντί του Μπερτόγλιο.

Στην επίθεση δεξιά θα βρίσκεται ο Σίλβα και αριστερά ο Γκάμα ενώ για την κορυφή το προβάδισμα έχει ο Μήτρογλου αφού ο Μάντζιος θεωρεί ότι είναι ο καταλληλότερος για να κάνει δύσκολη τη ζωή του κεντρικού αμυντικού διδύμου του Ολυμπιακού. Γυρίζοντας προς τα πίσω... τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα. Όχι κάτω από την εστία όπου θα βρεθεί ο Κουέστα. Ο Γκάνεα είναι σίγουρος για την αριστερή πλευρά ενώ ο Σάκιτς διεκδικεί θέση στη δεξιά. Σίγουρος στο κέντρο της θεωρείται ο Ροζ ενώ πιθανότερος παρτενέρ του είναι ο Δεληζήσης.

Ποτέ ως γηπεδούχος

Ο Άρης θα ψάξει την πρώτη του εντός έδρας νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο. Αυτό γιατί στους πέντε προηγούμενους αγώνες με τους «ερυθρόλευκους» μέτρησε τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Στο Λιμάνι ο Ολυμπιακός έχει ακόμη πιο μεγάλο προβάδισμα, με έξι νίκες έναντι δύο του Άρη.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.