Η περίπτωση Τέιλορ μοιάζει ρίσκο, αλλά ας εμπιστευτούμε τον Ραζβάν

Κώστας Πετρωτός15 Ιουνίου 2021

Χθες το απόγευμα μιλούσα με ρεπόρτερ της Ντνίπρο (τον Βλοντιμιρ Χάρετς από το tribuna.com), ζητώντας να μάθω λεπτομέρειες για τον Λούκας Τέιλορ

Μου είπε ότι είναι ταχύς, όχι ιδιαίτερα χαρισματικός τεχνίτης και με πολλά περιθώρια βελτίωσης στο τακτικό κομμάτι. Κράτησα την ατάκα του ότι σίγουρα απέχει αρκετά από τον Μάτος του 2016, όταν και τον απέκτησε ο ΠΑΟΚ. Η χρηματιστηριακή αξία του φτάνει τις 600.000 ευρώ (στοιχεία transfermarkt), την ώρα που ο Ροντρίγκο είναι στο 1,5 εκατομμύριο από την μέρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ. Μοιάζει ένα μικρό ρίσκο η περίπτωσή του, ωστόσο, θα είναι λάθος αν του κολλήσουμε αυτή την ταμπέλα.

Από την στιγμή που ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμφανίζεται ιδιαίτερα θετικός και μάλιστα έχει και πολύ καλές πληροφορίες από τον πατέρα του, Μιρτσέα, ας μείνουμε στο ότι μπορεί να αποδειχθεί λαχείο για τον ΠΑΟΚ. Ας μην παραλείπουμε ότι ο παίκτης έχει φιλτραριστεί από το τμήμα σκάουτινγκ, έχουν συλλεχθεί στοιχεία για εκείνον που προφανώς δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε. Το θετικό είναι ότι έρχεται από νωρίς και άρα μπορεί να μην χάσει ούτε μέρα προπόνησης για να μπει στην νοοτροπία παιχνιδιού του Λουτσέσκου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.