Η περίπλοκη υπόθεση Τζοβίνκο και η αναμονή για Μπόριλ

Κώστας Πετρωτός07 Αυγούστου 2021

Θα περίμενε κανείς ότι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Ματέους Περέιρα και η ολοκλήρωση της μεταγραφής του  στην Αλ Χιλάλ (αγοράστηκε με 17 εκατ. ευρώ από την Γουέστ Μπρομ και ο ίδιος θα πάρει ένα μυθικό συμβόλαιο 7,1 εκατ. ευρώ ετησίως) θα «ξεκλείδωναν» την υπόθεση Τζοβίνκο. 

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και μάλιστα χθες οι πληροφορίες που διέρρεαν από την Τούμπα μιλούσαν για αύξηση των απαιτήσεων του 34χρονου Ιταλού, καθώς δεν μπορεί να πάρει τα χρήματα που έχει υπολογίσει από το υπό συζήτηση διαζύγιο με την σαουδαραβική ομάδα. 

Το αν έχει βάλει το χεράκι του και ο ατζέντης Αντρέα Κατόλι που εμφανίζεται ως εκπρόσωπός του στην Ιταλία, ζητώντας μερίδιοαπό μία διαπραγμάτευση στην οποία δεν συμμετέχει είναι κάτι που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη, θα φανεί όμως σίγουρα τις επόμενες μέρες. 

Το σίριαλ συνεχίζεται και κανείς δε μπορεί να προβλέψει πώς θα εξελιχθεί. Το μόνο βέβαιο είναι ότι επειδή ο Τζοβίνκο θεωρείται κομβικός στον σχεδιασμό του Λουτσέσκου ο ΠΑΟΚ θα εξαντλήσει τις πιθανότητες να τον φέρει στην Τούμπα.

Γιατί ο ΠΑΟΚ κρατά ανοιχτή την υπόθεση Μπόριλ

Στο μεταξύ, σε ό,τι αφορά στην υπόθεση του αριστερού μπακ, ο ΠΑΟΚ δεν διαγράφει την περίπτωση Γιαν Μπόριλ, παρότι πριν από μία εβδομάδα φαινόταν mission impossible. 

Ο λόγος έχει να κάνει με τις πληροφορίες που έρχονται από το γραφείο που τον εκπροσωπεί (είναι το ίδιο στο οποίο ανήκουν και τα δικαιώματα του Κρμέντσικ) ότι ο 30χρονος αρχηγός της Σλάβια Πράγας μπορεί να μείνει ελεύθερος από την ομάδα της τσεχικής πρωτεύουσας. 

Ο Μπόριλ λόγω της παρουσίας του στο EURO δεν συμμετείχε στις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της Σλάβια στο Champions League και ο αντικαταστάτης του, Λιβεριανός Οσκαρ Ντόλρεϊ πάει εξαιρετικά και στα 23 του θεωρείται παίκτης με μεγαλύτερη προοπτική. 

Η πλευρά Μπόριλ θεωρεί ότι ο 30χρονος άσος μπορεί να μείνει ελεύθερος τιμής ένεκεν και σε αυτή τη περίπτωση ο ΠΑΟΚ θα κάνει μπάσιμο, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον θέλει πολύ. Βέβαια, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Τσεχία, η τιμή του Μπόριλ δεν βρίσκεται πλέον στα 2 και πλέον εκατομμύρια, αλλά κάτω από το ένα. 

Οπότε, σε αυτή την περίπτωση, ακόμη κι αν δεν μείνει ελεύθερος θα πρέπει να δούμε αν μία ενδεχόμενη πώληση Τζόλη μπορεί να δημιουργήσει και συνθήκες αγοράς του Τσέχου από τον ΠΑΟΚ.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.