Η πεντάρα της PSV χάλασε το αφήγημα της… μίρλας

Γιώργος Ζαΐρης23 Ιουλίου 2021

Και τι δεν είχα ακούσει και διαβάσει μετά το τέλος του φιλικού αγώνα του ΠΑΟΚ με την PSV.

 Του πρώτου δηλαδή που είχε δώσει ο Δικέφαλος με μόλις ΔΥΟ προπονήσεις στην Ολλανδία. Ο ΠΑΟΚ σε εκείνο το ματς δεν έκανε φάση, δέχθηκε πίεση και τελικά έχασε με 1-0. 

Το βράδυ της Τετάρτης ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ η PSV σκόρπισε την Γαλατά με 5-1 για τον πρώτο της αγώνα στο CHL.

 Και αυτομάτως χάλασε το αφήγημα των εραστών της μίρλας που είχαν… προβλέψει πως αυτός ο ΠΑΟΚ θα προβληματίσει και δεν θα κάνει βήματα προόδου. 

Τα έκανε με την Σαρλερουά, τα έκανε με την Χέρακλες τα κάνει καθημερινά σε κάθε προπόνηση που έχω το προνόμιο να βλέπω. 

Φυσικά η μίρλα δεν θα σταματήσει ποτέ. Και τη διαχωρίζω από την αγωνία, απόλυτα δικαιολογημένη των φίλων του ΠΑΟΚ που και μεταγραφές θέλουν και την ομάδα τους να πρωταγωνιστήσει. 

Το σταματώ εδώ επειδή μπορώ να γράψω και πράγματα που θα παρεξηγηθούν. Από τη χθεσινή προπόνηση κρατώ το τετ α τετ του Λουτσέσκου με τον Τζόλη.

 Αν ήθελε να τον… φάει (το έχω διαβάσει και αυτό) δεν θα ασχολούνταν μαζί του. Κάθισαν στο κέντρο του γηπέδου, μίλησαν και στη συνέχεια ο Ραζβάν έδειξε στον νεαρό ταλαντούχο άσο πώς θέλει να κινείται στο γήπεδο. 

Ο ίδιος ο Λουτσέσκου που είχε πει πως ο Τζόλης είναι φανταστικός παίκτης. Αλλά είναι προφανές πως θέλει να τον βάλει στα δικά του «θέλω» όπως έχει κάνει και με άλλους παίκτες στο παρελθόν που μόνο οφέλη μέτρησαν. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Πρίγιοβιτς. 

«Ξέρετε πόσες φορές μάλωσα μαζί του για να δείτε τον Πρίγιοβιτς που θαυμάσατε όλοι στο τέλος;» είχε πει σε ένα από τα πολλά πηγαδάκια μετά το τέλος μιας προπόνησης.

 Και είναι ξεκάθαρο πως και ο Τζόλης ξέρει πως πρέπει να αδειάσει το μυαλό του και να αφοσιωθεί ανεξάρτητα του αν έρθει ή δεν έρθει πρόταση από το εξωτερικό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.