Η «πελάτισσα» της Μαρσέιγ

Θανάσης Κυλώνης16 Σεπτεμβρίου 2020

Εβδομάδα ευρωπαϊκών αναμετρήσεων αυτή που διανύουμε, νοκ άουτ παιχνίδια για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και για τον 2ο του Γιουρόπα Λιγκ έχει το πρόγραμμα που άνοιξε χθες με το παιχνίδι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μπενφίκα.

Στα σημερινά ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, το πιο καθαρό φαβορί είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιώργου Δώνη. Στο 1.60+ κυκλοφορεί ο άσος των πρωταθλητών Ισραήλ κόντρα στους Λευκορώσους της Ντινάμο Μπρεστ, που δεν έχουν ανάλογη εμπειρία από τέτοια παιχνίδια και δεν είναι συνηθισμένοι να παίζουν σε τόσο υψηλές θερμοκρασίες, όπως τα 30άρια+ που έχουμε αυτές τις μέρες στο Τελ Αβίβ. Κρατάω τον άσο μαζί με over 2,5, στοίχημα που ανεβάζει πολύ πάνω από το δίφραγκο την απόδοση, βλέποντας την ευχέρεια στο σκοράρισμα που έχουν και οι δύο ομάδες (3 σερί over η Μπενφίκα, 5 σερί η Ντινάμο).

Απ’ τα υπόλοιπα ματς της βραδιάς το μόνο που κρατάω είναι το Over του 1.95+ στο Καραμπάκ-Μόλντε, παιχνίδι που θα γίνει στη Λάρνακα της Κύπρου μετά την άρνηση των Νορβηγών να ταξιδέψουν στο Αζερμπαϊτζάν λόγω Covid-19. Και οι δύο σκοράρουν εύκολα, δεν είναι τυχαίο το στατιστικό που λέει ότι και τα 4 παιχνίδια που έπαιξαν μέχρι τώρα στους προηγούμενες προκριματικούς γύρους είχαν μίνιμουμ 3 γκολ.

Στο Γιουρόπα Λιγκ το τοπίο είναι ιδιαίτερα θολό. Αφενός τα ματς είναι πάρα πολλά και χάνεσαι στο κουπόνι, αφετέρου οι περισσότερες ομάδες προέρχονται από πρωταθλήματα πολύ χαμηλού επιπέδου, για τα οποία δεν γνωρίζουν πολλά πράγματα ούτε οι ίδιοι οι μπουκ. Ενδεικτικό, το ότι καμία εταιρία δεν είχε βγάλει αποδόσεις για πάνω από 10 παιχνίδια μέχρι το πρωί της Τρίτης! Την αντίπαλο του Άρη, την ουκρανική όλος Κοβαλίβκα δεν την ξέρω καθόλου, ούτε πολλά-πολλά ξέρω για τον Απόλλωνα Λεμεσού που παίζει στην Κρήτη με τον ΟΦΗ. Απλά, βλέποντας τα αποτελέσματά τους, νομίζω ότι το Over και στα δύο ματς στο 2.00+ είναι τσιμπημένο.

Στράφηκα λοιπόν στη Γαλλία την οποία ξέρω πολύ περισσότερο. Στο αποψινό Παρί – Μετς έχουμε δυο ομάδες που μετράνε 2/2 ήττες χωρίς να σκοράρουν! Οι πρωταθλητές ψάχνουν ένα ξέσπασμα μετά το επεισοδιακό clasico της Κυριακής με τη Μαρσέιγ, όπου έχασαν με αποβολές και τους Νεϊμάρ, Παρέδες, Κιρζαβά, ο Εμπαπέ ίσως επιστρέψει, κρατάω τον άσο με No Goal κοντά στο 2.25.

Κράτησα και τον αυριανό άσο της Μαρσέιγ κόντρα στη Σεντ Ετιέν, στο 2.00. Αμφότερες έκαναν το 2/2, ποντάρω όμως στον αέρα που δίνει στους Μαρσεγέζους το σπουδαίο διπλό στο Παρίσι, στην αποδυνάμωση των «στεφανουά» και στην κάκιστη παράδοση που έχουν στο «Βελοντρόμ», όπου χάνουν σχεδόν κάθε χρόνο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16/9

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΠΡΕΣΤ 1 & OVER

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ – ΜΟΛΝΤΕ OVER

ΠΑΡΙ – ΜΕΤΣ 1 & NO GOAL

ΠΕΜΠΤΗ 17/9

ΜΑΡΣΕΪΓ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 1

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.