Η πατρική κουβέντα του Λουτσέσκου στον Τζόλη!

Metrosport Team23 Ιουλίου 2021

Πριν από μερικές μέρες ο Ραζβάν Λουτσέσκου διακόπτοντας μια προπόνηση έριξε γκάζια στον Χρήστο Τζόλη λέγοντας του μεταξύ άλλων «γιατί δεν είσαι εδώ; Υπάρχει κάτι που σε απασχολεί και δεν είσαι συγκεντρωμένος;».

 Χθες ο Ρουμάνος τεχνικός δούλεψε με ένα κλειστό γκρουπ παικτών και πιο συγκεκριμένα με εκείνους που δεν έπαιξαν ένα ημίχρονο στο ματς με την Χέρακλες αλλά πολύ λιγότερο. Ανάμεσα τους και ο Χρήστος Τζόλης.

 Δεν συμπλήρωσε ούτε ένα τέταρτο στον αγωνιστικό χώρο και η αλήθεια είναι πως οι μελανιές από το χτύπημα που είχε δεχθεί στο ματς με την Σαρλερουά δεν είχαν υποχωρήσει πλήρως. 

Χθες μετά το τέλος του προγράμματος που επιμελήθηκε ο Λουτσέσκου ζήτησε από τον Τζόλη να μην αποχωρήσει:

 «πιες λίγο νερό και έλα κάτσε να τα πούμε…» του είπε και αυτό συνέβη. Κάθισαν στη μέση του αγωνιστικού χώρου και μίλησαν για μερικά λεπτά. 

Αμέσως μετά ο Λουτσέσκου έδειχνε στον νεαρό ποδοσφαιριστή πως θέλει να κινείται στο χώρο με ή χωρίς τη μπάλα. 

Είναι ξεκάθαρο πως και αυτό το τετ α τετ είχε ως στόχο να πάρει τα πάνω του ο νεαρός να μάθει όσο το δυνατόν πιο σύντομα τα «θέλω» του Λουτσέσκου που πιστεύει στο ταλέντο του και είχε φροντίσει να το πει στην συνέντευξη Τύπου όταν παρουσιάστηκε από τον ΠΑΟΚ με την επιστροφή του: «Είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής. 

Αν μπορεί να γίνει ο ηγέτης του ΠΑΟΚ είναι στο δικό του χέρι». Προφανώς ο Τζόλης θέλει να πάρει και αυτοπεποίθηση αφού και ο ίδιος γνωρίζει πως ο κόσμος περιμένει να δει ξανά τον παίκτη που ήταν εξαιρετικός στο πρώτο μισό της περασμένης σεζόν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.