Η Παρί το φυσάει και δεν κρυώνει για τον Νεϊμάρ

Metrosport Team29 Απριλίου 2020

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται να κάνει πίσω, με βάση τα δεδομένα που διαμορφώνει ο κορωνοϊός, για τον Νεϊμάρ κάτι που ίσως κάνει τους ανθρώπους της Παρί να... μελαγχολήσουν αφού ενδόμυχα ίσως να επιθυμούσαν να προχωρήσει αυτό το deal.

Είναι γεγονός ότι ο Νεϊμάρ δεν δικαίωσε τις προσδοκίες της μεταγραφής του στον γαλλικό σύλλογο. Είναι χαρακτηριστικό ότι από το 2017 όταν έγινε κάτοικος Παρισιού, ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε μόνο στα 80 από τα 155 παιχνίδια της Παρί. Δεδομένου ότι η η μεταγραφή του έφτασε στο κόστος των 222 εκατομμυρίων ενώ ο ίδιος αμείβεται με 37 εκατομμύρια ετησίως, είναι προφανές ότι το ισοζύγιο είναι αρνητικό.

Πρακτικά ο Νεϊμάρ κόστισε στην Παρί 1,38 εκατομμύρια ευρώ για κάθε μία από τις ως τώρα εμφανίσεις του αφού πήρε 111 εκατομμύρια για 80 ματς, αφού ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς με πιο πρόσφατους τον σπασμένο αστράγαλο τον περασμένο Ιούνιο που τον άφησε έξω από την αρχή της φετινής σεζόν αλλά και ένα ακόμη πρόβλημα τον Οκτώβριο που του επέτρεψαν να παίξει μόνο σε 22 από τα 44, μέχρι σήμερα, παιχνίδια της Παρί.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.