Η παράδοση καλά κρατεί, υιοί Ελ Καντουρί, Χάγκαν εν δράσει

Metrosport Team19 Δεκεμβρίου 2022

Είναι πολύ ωραία τα στιγμιότυπα που μας έστειλε ο φωτογράφος Κώστας Μιχαλόπουλος. Χθες και το Σάββατο έγιναν στην Ευκαρπία και το Πανόραμα αγώνες για το τουρνουά Ακαδημιών στη μνήμη του Παντελή Κυριακίδη. 

Σε αυτά διακρίνονται δύο παιδιά παικτών του ΠΑΟΚ, ενός νυν και ενός βετεράνου. Ο γιος του Ελ Καντουρί και εκείνος του Εμπενίτζερ Χάγκαν συμμετείχαν, όντες παίκτες των Ακαδημιών του Δικεφάλου και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. 


Μάλιστα, όπως μπορείτε να δείτε, τον υιό Ελ Καντουρί τον είδε και ο πατέρας του, καθώς η προπόνηση της ανδρικής ομάδας ήταν το πρωί, ενώ αντίθετα η Κ17 στο προπονητικό τιμ της οποίας συμμετέχει ο Χάγκαν είχε αγωνιστική υποχρέωση. Δεν είναι οι πρώτοι παίκτες του ΠΑΟΚ που έχουν τους γιους τους στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ Συμβαίνει τώρα με τον Γεωργιάδη και τον Σνάουτσνερ, το έχουμε δει παλιότερα με τον Βαρέλα. Και υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις.


 Είναι απλά μία απόδειξη ότι οι ποδοσφαιριστές που περνάνε από τον ΠΑΟΚ αναπτύσσουν μία ξεχωριστή σχέση με την ομάδα, την βλέπουν σαν οικογένειά τους και όχι απλά μία επαγγελματική συνεργασία. Φυσικά, για να μην υπάρχει παρεξήγηση, δεν γίνεται κάποια χάρη σε αυτά τα παιδιά έναντι άλλων. Όσα έχουν επιλεγεί να είναι στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ έχουν το ταλέντο και τις προδιαγραφές να εξελιχθούν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.