Η παραδοχή Λουτσέσκου για τη δουλειά που θα φανεί από τη νέα σεζόν!

Metrosport Team08 Νοεμβρίου 2022

Μετά την ολοκλήρωση της 11ης αγωνιστικής και την νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα, καταγράφηκε η πρώτη δημόσια τοποθέτηση του προπονητή του ΠΑΟΚ για τα αποτελέσματα της δουλειάς που ήδη κάνει με τους παίκτες του. 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε μία παραδοχή. Σύμφωνα με την οποία, η δουλειά που ήδη γίνεται στον Δικέφαλο, θα αποδώσει καρπούς την νέα αγωνιστική περίοδο. Δηλαδή την σεζόν 2023-2024.

Η τοποθέτηση του προπονητή του Δικεφάλου στο συνδρομητικό κανάλι, έτσι όπως καταγράφηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ, έχει ως εξής:

«Είχα κάνει την κουβέντα με τους παίκτες μου πως πάντα πρέπει να είναι έτοιμοι για να μπουν στο παιχνίδι όταν έρθει η ευκαιρία. Έχουμε πει πως είμαστε νέα ομάδα, τώρα βάζουμε τις βάσεις για να ανταπεξέλθουμε σε κάποιες καταστάσεις. Πηγαίνουμε από παιχνίδι με παιχνίδι, θέλουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Σαφώς η δουλειά της ομάδας θα φανεί περισσότερο την επόμενη χρονιά».

Ο Λουτσέσκου απέφυγε να αναφέρει στόχους για την ομάδα αυτή την σεζόν. Άλλωστε πριν από αρκετές ημέρες, μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ, είχε δηλώσει πως ποτέ δεν είπε δημόσια πως ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει τίτλους, την τρέχουσα σεζόν. Είχε ζητήσει βέβαια από τους παίκτες στην πρώτη του ομιλία να στοχεύσουν ψηλά. Με την νέα δήλωσή του, ο Ρουμάνος τεχνικός παραδέχεται πως το αποτέλεσμα της δουλειάς θα φανεί την επόμενη χρονιά.

Αυτή η δήλωση, κάλλιστα θα μπορούσε να είχε γίνει αρκετά νωρίτερα, για να γνωρίζουν όλοι όσοι βρίσκονται δίπλα στην ομάδα, ποιοι είναι οι πραγματικοί στόχοι αυτής της σεζόν. Θα μπορούσε δηλαδή να γίνει μία καλύτερη επικοινωνία επί του θέματος αρκετά νωρίτερα. Ίσως, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, να ήλπιζε πως η ομάδα παρά τις μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ (ήρθαν 10 νέοι παίκτες και έφυγαν άλλοι τόσοι), θα κατάφερνε να παραμείνει κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Κάτι το οποίο δεν συνέβη. 

Από την στιγμή όμως που η “ψαλίδα” άνοιξε στα τέλη Οκτωβρίου, προχώρησε σε αυτή την παραδοχή. Με αυτή την δήλωση βεβαίως, αποφορτίζονται οι παίκτες. Δεν αισθάνονται την πίεση που πρέπει να υπάρχει στον ΠΑΟΚ για υψηλούς στόχους. Κάτι όμως, το οποίο δεν συνάδει με την ιστορία της ομάδας, την δυναμική του μεγαλομετόχου, την τεράστια δυναμική που έχει ο κόσμος του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.