Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ χτίζει δίκτυο διεθνών συνεργασιών με ορίζοντα τη Νέα Τούμπα

Metrosport Team08 Ιουλίου 2022

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επίσημη ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως στο πλαίσιο της διερεύνησης των συνεργασιών στο παγκόσμιο στερέωμα είχαν σημαντικές επαφές με στελέχη της Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, ενώ οι επαφές συνεχίστηκαν και στο Ντουμπάι.

Μάλιστα, οι επαφές αφορούσαν επίσης τις ενδεχόμενες επενδυτικές/χορηγικές συνεργασίες με αφορμή και την έναρξη των εργασιών για τη Νέα Τούμπα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Συγκεκριμένα, οι Βαγγέλης Χρυσοχόος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Υπεύθυνος για το Εμπορικό Τμήμα και το Τμήμα Μάρκετινγκ και Παντελής Θωμάρεης, επικεφαλής των διεθνών ποδοσφαιρικών συνεργασιών, είχαν σημαντικές επαφές με στελέχη της Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη πάνω σε θέματα τεχνολογίας και υποδομών, loyalty και fan engagement, εμπορικά και χορηγικά προγράμματα και μεθόδους εξέλιξης του ποδοσφαιρικού προϊόντος. 

Οι επαφές συνεχίστηκαν σε Ντουμπάι, όπου μεταξύ συναντήσεων με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο ποδόσφαιρο, πραγματοποιήθηκε και μια με τον πρόεδρο της Αλ Σαμπάμπ. 

Πέρα από την εκκίνηση δράσεων που αφορούν τις διεθνείς συνεργασίες, οι επαφές αφορούσαν επίσης τις ενδεχόμενες επενδυτικές/χορηγικές συνεργασίες με αφορμή και την έναρξη των εργασιών για τη Νέα Τούμπα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.