Η ΠΑΕ Άρης καλεί τον κόσμο της να μην ταξιδέψει στα Γιάννενα

Metrosport Team10 Νοεμβρίου 2022

Η ΠΑΕ Άρης, μέσα από επίσημη ανακοίνωσή της, καλεί τον κόσμο να συμμορφωθεί στις επιταγές των αστυνομικών αρχών και να μην ταξιδέψει αδίκως μέχρι τα Γιάννενα, αφού η Ηπειρώτικη ομάδα αποφάσισε να μην δώσει εισιτήρια στους «κιτρινόμαυρους». «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετάβαση στα Ιωάννινα, μετά από απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.

Κατόπιν τούτου, καλούμε τους φιλάθλους μας να μην ταξιδέψουν την Κυριακή στην ηπειρωτική πόλη, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης και εισόδου στο γήπεδο. Προστατεύουμε, έτσι, την ομάδα μας από κάθε πιθανό κίνδυνο γιατί ο ΑΡΗΣ είναι πάνω απ όλα», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Παράλληλα, εξέφρασε και τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του Αλέξανδρου Σαλονικίδη.«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη θλίψη της για τον άδικο χαμό του νεαρού φιλάθλου της ομάδας μας, Αλέξανδρου Σαλονικίδη.

Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, που μόλις στα 19 του χρόνια ο Αλέξανδρος «έφυγε» από κοντά μας, το βράδυ μετά τον αγώνα με τη Λαμία.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Αλέξανδρου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…», έγραψε στο συλλυπητήριο μήνυμά της η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.