Η ουσία της συνάντησης Μάντζιου - Καρυπίδη

Γιώργος Στράντζαλης23 Μαΐου 2021

Η επέκταση της συνεργασίας του Αρη με τον Άκη Μάντζιο είναι τυπικό θέμα, καθώς σε προφορικό επίπεδο ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον Έλληνα προπονητή για να προχωρήσουν μαζί και τη νέα σεζόν. Απομένει αυτό να επικυρωθεί και στη συνάντηση που έχουν προγραμματίσει οι δύο άνδρες στην Αθήνα, η οποία ήταν πραγματοποιηθεί εχθές αλλά πάλι αναβλήθηκε για τις επόμενες ημέρες λόγω υποχρεώσεων του προέδρου της ΠΑΕ.

Η ουσία της συνάντησης δεν είναι τόσο η παραμονή του Άκη Μάντζιου στον Κιτρινόμαυρο πάγκο, αλλά ο προγραμματισμός για το χτίσιμο της ομάδας για τη νέα σεζόν. Αυτός αποτελεί πλέον προτεραιότητα, καθώς σε λιγότερο από ένα μήνα είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση της ποδοσφαιρικής ομάδας για την έναρξη της προετοιμασίας. Μέχρι τότε στον Αρη θέλουν να έχουν κάνει βήματα προόδου στον σχεδιασμό, όσο αυτό βέβαια είναι εφικτό καθώς εκκρεμεί και η απόφαση του CAS για την υπόθεση του μεταγραφικού ban που έχει επιβληθεί στην ΠΑΕ από την FIFA.

Το βασικό αντικείμενο συζήτησης αυτή τη στιγμή αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, και δη την αγωνιστική φιλοσοφία που θα έχει ο Αρης τη νέα σεζόν με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο. Στο αισιόδοξο σενάριο να γίνουν μεταγραφές, ο προπονητής θα ζητήσει από τη διοίκηση ποδοσφαιριστές με συγκεκριμένα αγωνιστικά πλάνα που μπορούν να υπηρετήσουν παραπάνω από ένα πλάνο. Στο τραπέζι της συζήτησης που θα γίνει μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη και του Μάντζιου θα πέσουν και οι φάκελοι ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν, έχει ήδη γίνει focus σε αυτούς από το τμήμα scouting, αλλά επί τάπητος θα τεθεί ασφαλώς και το ζήτημα των διαζυγίων που θα προκύψουν στη διάρκεια του καλοκαιριού. Γενικώς, η ουσία της συνάντησης αφορά την οργάνωση του αγωνιστικού τμήματος και τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, πάντα με γνώμονα το αισιόδοξο σενάριο να έχει ο Αρης το δικαίωμα μεταγραφών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.