Η ώρα των αποφάσεων στη Super League 2

Αχίλλειος Έξαρχος21 Ιουνίου 2020

Ο κύβος ερρίφθη στη Super League 2, καθώς στην αυριανή (22/6, 13:30) συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου οι ομάδες καλούνται να λάβουν αποφάσεις οι οποίες θα κρίνουν και το μέλλον της κατηγορίας.

Στο τραπέζι θα πέσει αν τελικώς θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα ώστε να διεξαχθούν οι δύο αγωνιστικές που απομένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας καθώς και ο τρόπος με τον οποίο θα γίνουν τα πλέι-οφ.

Το να συντμηθεί το αγωνιστικό πρόγραμμα και να διεξαχθούν πέντε ματς αντί για δέκα που προβλέπεται στην προκήρυξη είναι ένα υπαρκτό ενδεχόμενο, ωστόσο, η ουσία της συζήτησης έχει να κάνει με το αν οι ομάδες, τουλάχιστον στην πλειοψηφία τους, έχουν τη διάθεση να αγωνιστούν για να τελειώσει με οποιονδήποτε τρόπο το Πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται πως σε προηγούμενη συνεδρίαση ελήφθη απόφαση για επανέναρξη στις 29 Ιουνίου, ενώ η ΕΠΟ έχει ορίσει deadline για φινάλε της αγωνιστικής περιόδου στις 2 Αυγούστου.

Σε περίπτωση οριστικής διακοπής, η συζήτηση θα μετατοπιστεί στην αναδιάρθρωση, με το σενάριο ενοποίησης της Super League 2 με τη Football League και τη δημιουργία ενιαίας Β’ Εθνικής σε δύο ομίλους να κερδίζει πόντους το τελευταίο διάστημα.

Σε κάθε περίπτωση, μια τέτοια απόφαση εναπόκειται στην ΕΠΟ και κατά δεύτερο λόγο στην Πολιτεία, από την οποία είναι δεδομένο πως θα ζητηθεί να στηρίξει ένα τέτοιο πλάνο σε οικονομικό επίπεδο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.