Η ώρα των αποφάσεων για τον Ηρακλή

Αχίλλειος Έξαρχος17 Αυγούστου 2020

Καθώς ο χρόνος περνά και λύση δεν δίνεται, είναι δεδομένο πως εντείνεται η ανησυχία στις τάξεις των φιλάθλων του Ηρακλή σε σχέση με το μέλλον της ποδοσφαιρικής.

Το επόμενο διάστημα και ιδιαίτερα οι μέρες που απομένουν μέχρι το τέλος του μήνα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες αναφορικά με την έκβαση των προσπαθειών για την επανεκκίνηση και την επιστροφή του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο επαγγελματικό προσκήνιο. Μετά το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με την Τρίγλια, το ζητούμενο είναι η εξεύρεση της ομάδας, η οποία θα αποτελέσει το «όχημα» μέσω του οποίου ο Ηρακλής θα επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η προοπτική συνεργασίας με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων παραμένει στο τραπέζι, ενώ ως ημερομηνία – ορόσημο χαρακτηρίζεται η Τετάρτη, μέρα που η ΕΠΟ αναμένεται να ανακοινώσει τις αποφάσεις της για την αναδιάρθρωση. Υπό αυτές τις συνθήκες, βρίσκεται στα «σκαριά» η σύγκληση ευρείας σύσκεψης φορέων του συλλόγου, η οποία μετά το ξεκαθάρισμα του τοπίου σε ό,τι αφορά τον ποδοσφαιρικό «χάρτη» της νέας σεζόν θα συζητήσει τα δεδομένα και θα λάβει τις οριστικές αποφάσεις.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.