Η ώρα της επιστροφής για τον Ελ Καντουρί

Metrosport Team08 Φεβρουαρίου 2020

Με μια τελευταία προπόνηση που θα γίνει νωρίς το μεσημέρι ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για την κυριακάτικη (9/2) αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην Τούμπα. Όπως όλα δείχνουν ο Αμπέλ Φερέιρα είναι έτοιμος να συμπεριλάβει στην αποστολή τον Ελ Καντουρί που εδώ και μέρες έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, απλά λόγω της σπουδαιότητας των αγώνων που προηγήθηκαν κρίθηκε ανέτοιμος για αυτό και απουσίαζε από την 18άδα.

Ο Μαροκινός μέσος, είχε τραυματιστεί στον αγώνα Πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο στις 19 Δεκεμβρίου και έκτοτε είχε μείνει εκτός αγώνων. Πλέον εδώ και ένα δεκαήμερο τουλάχιστον, προπονείται σε φουλ ρυθμούς και έτσι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην αποστολή και μένει να φανεί αν θα πάρει και χρόνο συμμετοχής ενόψει και των πλέι οφ που έρχονται και είναι ουσιαστικά «τελικοί» για τον ΠΑΟΚ.

Η προπόνηση της Παρασκευής (7/2) είχε, πάντως, καλή είδηση και αφορά τον Αουγκούστο που ξεπέρασε την ίωση που τον είχε κρατήσει κλινήρη ενώ αντίθετα δεν βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο για να συνεχίσει την αποθεραπεία του ο Λέο Ζαμπά λόγω ίωσης. Έτσι κι αλλιώς πάντως η επιστροφή του αργεί στους αγωνιστικούς χώρους αφού συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα στο γόνατο.

Την Παρασκευή (7/2) οι βασικοί στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ακολούθησαν μέρος της προπόνησης και συνέχισαν με αποφόρτιση. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, rondo, μαθήματα τακτικής από το τεχνικό επιτελείο, με ιδιαίτερη έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη.

Δυο ποδοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν με μικροχτυπήματα τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, προφυλάχθηκαν και αναφερόμαστε στους Βιεϊρίνια, Ίνγκασον που όμως σήμερα αναμένεται να προπονηθούν και πολύ περισσότερο να συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.