Η ώρα της αλήθειας: Ραντεβού Ιβάν - Γκαρσία

Metrosport Team26 Μαΐου 2021

Ρεπορτάζ: Γ. Καστάνης – Κ. Πετρωτός – Γ. Ζαΐρης

Πλήρη επιβεβαίωση του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ της Metrosport αποτελεί η σημερινή συνάντηση ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τον Πάμπλο Γκαρσία για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ. Η κατάκτηση του Κυπέλλου πανηγυρίστηκε από όλους, όμως ήρθε η ώρα των αποφάσεων και των κινήσεων που πρέπει να γίνουν, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη νέα σεζόν.

Μόλις στο χθεσινό αναλυτικό ρεπορτάζ της Metrosport γράψαμε πως επίκειται συνάντηση, μέσω τηλεδιασκέψεως, ανάμεσα στον πρόεδρο και ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου και τον προπονητή της ομάδας. Ο οποίος, όπως είναι γνωστό, έχει σε ισχύ τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ενώ μετά την κατάκτηση του πιο μάγκικου κυπέλλου στην ιστορία του συλλόγου, αναγνωρίστηκε από τους φιλάθλους για την προσφορά του. Σε κάθε περίπτωση όμως, αυτό το ραντεβού, μέσω τηλεδιασκέψεως είναι κομβικό από κάθε άποψη. Κρίνεται, ρεαλιστικά, σήμερα το θέμα του προπονητή. Οι δύο άνδρες είχαν μιλήσει δεξοδικά στο πρόσφατο παρελθόν. Μάλιστα και πριν από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, είχε γίνει μεταγραφική σύσκεψη ανάμεσα στον Σαββίδη και τον Γκαρσία (παρουσία και εκπροσώπου του Δικεφάλου) και έγινε αναλυτική συζήτηση για τις πέντε – έξι κινήσεις που είναι απαραίτητες προκειμένου να προχωρήσει η ομάδα τη νέα περίοδο.

Σε αυτό το τετ α τετ, το σημερινό, θα ειπωθούν πολλά. Το αποτέλεσμα της συνάντησης, αναμένεται να γίνει γνωστό κατά την διάρκεια της ημέρας για να διαπιστωθεί τι ακριβώς ισχύει. Πάντως από την στιγμή που ο Σαββίδης αναλαμβάνει προσωπικά και έχει αυτό το τετ α τετ (μέσω τηλεδιασκέψεως) με τον προπονητή της ομάδας, αυτό από μόνο του, δείχνει πολλά για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να «κλείνει» τα θέματα της ομάδας, ένα προς ένα, έχοντας ο ίδιος πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.