Η ονειρική Μπαρτσελόνα του Τσάβι διέλυσε τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου!

Δημήτρης Καλαϊτζής20 Μαρτίου 2022

Μια Μπαρτσελόνα όνειρο από τις καλές παλιές εποχές πέρασε σαν σίφουνας από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου ισοπεδώνοντας με το εκκωφαντικό 4-0 τη Ρεάλ Μαδρίτης! Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ.

Μόνο ντέρμπι στα χαρτιά αποδείχθηκε το el clasico. Με κεκτημένη φόρα από την πρόκριση στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, η Μπαρτσελόνα ταπείνωσε με το ευρύ 4-0 τη Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη για την 29η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν. 

Να σημειώσουμε ότι η τελευταία φορά που οι «μπλαουγκράνα» πέτυχαν τέσσερα γκολ μέσα στο Μπερναμπέου δίχως τον Λιονέλ Μέσι στη σύνθεσή τους ήταν το μακρινό 1986.

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι η «Βασίλισσα» αγωνίστηκε με την επετειακή της φανέλα. 

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, οι Καταλανοί άνοιξαν το σκορ με τον Ομπαμεγιάνγκ στο 29΄, για να έρθει εννιά λεπτά μετά ο Αραούχο να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47΄ η Μπάρτσα έκανε το 0-3 με τον Τόρες, ενώ στο 51΄ ο Ομπαμεγιάνγκ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4.

Στα επόμενα λεπτά το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, αλλά ο Κουρτουά το αποσόβησε. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.