«Η Ομόνοια επανέρχεται για Νταμπό»

Metrosport Team28 Ιουνίου 2023

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα απο την Κύπρο, η Ομόνοια επανέρχεται στην υπόθεση απόκτησης του μέσου του Άρη, Μπράιαν Νταμπό.

Εφόσον πραγματοποιηθεί η πιθανή πώληση του Μιξ Ντίσκερουντ από την Ομόνοια, οι Κύπριοι θα επισπεύσουν τις διαδικασίες για την απόκτηση του 31χρονου χαφ των «κιτρινόμαυρων».

Ο Νταμπό μπορεί να έχει συμβόλαιο με τον Άρη και για τη φετινή σεζόν, αλλά όπως έχει γίνει γνωστό δεν βρίσκεται στα πλάνα του Απόστολου Τερζή.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ιστοσελίδα sport-fm.com.cy:

«Στην Ομόνοια ανοίγει ο δρόμος για την απόκτηση ενός μέσου, ο οποίος θα έχει τα χαρακτηριστικά να αγωνιστεί box to box, ενισχύοντας τον άξονά της. Τις τελευταίες ημέρες έχει ακουστεί το όνομα του Μπράιαν Νταμπό, ποδοσφαιριστή του Άρη Θεσσαλονίκης, ο οποίος έχει αυτά τα χαρακτηριστικά για να καλύψει τη θέση.

Ο 31χρονος διεθνής με την Μπουρκίνα Φάσο, έπαιξε σε 33 παιχνίδια με τους κιτρινόμαυρους σε όλες τις διοργανώσεις της φετινής σεζόν. Διατηρεί όμως συμβόλαιο με την ομάδα και θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή για να αποκτηθεί από την Ομόνοια. Πρόκειται για μία από τις αρκετές περιπτώσεις που εξετάστηκε από τους πράσινους, η οποία δεν γνωρίζουμε αν έχει προχωρήσει, όμως η ανακοίνωση της αποδέσμευσης του Μιξ Ντίσκερουντ ίσως να μας αποκαλύπτει πως ο αντικαταστάτης του έχει ήδη βρεθεί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.