«Η Ομόνοια δεν ήρθε για τουρισμό, περίμενα περισσότερη πίεση από τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2020

Ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από την εικόνα της Ομόνοιας στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Κύπριος δημοσιογράφος, Γιώργος Λεονίδου, ο οποίος μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για την τακτική του Μπεργκ, το τι περίμενε από τον ΠΑΟΚ, το κομβικό σημείο της αναμέτρησης  και τη συνέχεια του ομίλου. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια: «Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ό,τι χρειαστήκαμε μας στο έδωσαν. Ήταν υπέροχη η φιλοξενία των ανθρώπων. Ο βαθμός σημαίνει πολλά για την Ομόνοια. Θα μπορούσε να φύγει με το διπλό από την Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ άργησε να ξυπνήσει. Η άμυνα δεν ανταποκρίθηκε στο γκολ και ο Μποτεάκ δεν συγχωρεί. Το λάθος της Ομόνοιας είναι ότι δεν προσπάθησε να κρατήσει μπάλα στο δεύτερο μέρος. 

Θα περίμενα τον ΠΑΟΚ να βάλει πίεση μετά το 1-1. Είναι μεγάλη επιτυχία για την Ομόνοια αυτός ο βαθμός καθώς κανείς δεν περίμενε να εμφανιστεί τόσο καλή. Τακτικά προσέγγισε το παιχνίδι άριστα και πήρε αυτό που ήθελε. Κέρδος για την Ομόνοια είναι ότι δεν κρύφθηκε, δεν καθόταν οι παίκτες στο γήπεδο για να κάνουν καθυστερήσεις. Πιστεύω θα της δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Θέλω να δω και πως θα ανταποκριθεί και στις συνεχόμενες αναμετρήσεις σε Ευρώπη και πρωτάθλημα. Ο Μπεργκ παίρνει άριστα μέχρι στιγμής. Για τον ΠΑΟΚ ευχόμαστε να ανέβει και να παρουσιαστεί καλύτερος στη συνέχεια».

Για το κομβικό σημείο του παιχνιδιού: «Ήταν ομαδική η προσπάθεια. Όλοι έτρεξαν και μάρκαραν. Το γκολ ήρθε από πίεση να θυμίσω. Έπιασαν στον ύπνο την άμυνα του ΠΑΟΚ. Επίσης, δεν έχω δει ποτέ τον Λέο Μάτος να κάνει τόσο μέτριο παιχνίδι. Ο Ζίβκοβιτς χάθηκε στην πίεση των παικτών της Ομόνοιας. Έπαιξαν σημαντικό ρόλο οι Μποτεάκ και Λέζιακ. Έπαιξε καλή άμυνα η Ομόνοια, κατάφερε και να σκοράρει. Η φάση του πέναλτι νομίζω ότι υπάρχει χέρι νωρίτερα. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ο ίδιος με πριν δυο τρία χρόνια. Βέβαια, αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν κέρδισε την θεωρητικά πιο εύκολη ομάδα, θα πρέπει να ανεβάσει στροφές».

Για τη συνέχεια του ομίλου: «Είναι σημαντική η επόμενη αγωνιστική. Ο πόντος δίνει επιπλέον ελπίδες πρόκρισης στην Ομόνοια. Δεν ήρθε για τουρισμό, θα διεκδικήσει την πρόκριση. Αν πάει και κερδίσει την Αϊντχόφεν, θα πάει στους τέσσερις και σιγά σιγά θα μπει στο κόλπο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.