Η ομιλία Δρακόπουλου, η επιλογή Καστρίτη και η οργή των φιλάθλων

Στέλιος Παρθενάκης12 Φεβρουαρίου 2021

Η επόμενη ημέρα του Ηρακλή είναι πολύ δύσκολη.

Τα όσα έγιναν μετά το τέλος της αναμέτρησης από την έντονη οργή του κόσμου και τους προπηλακισμούς στα αποδυτήρια αναφέρθηκαν τόσο στη Metrosport, όσο και στο metrosport.gr, αλλά και αναφέρθηκαν στο Metropolis 95.5. 

Φυσικά, και υπήρχαν ακραίες αντιδράσεις από φιλάθλους προς παίκτες, διοίκηση και τεχνικό τιμ με αφορμή τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ. Κανείς δεν ενστερνίζεται και όλοι καταδικάζουμε φαινόμενα τραμπουκισμού και διαμαρτυρίας. Είπαμε πολλές φορές από αυτό το μετερίζι ότι για τον φίλαθλο του μπασκετικού Ηρακλή αυτό το τμήμα ενσαρκώνει πολλές προσδοκίες. Σκοπός όλων στο στρατόπεδο του Ηρακλή είναι να πέσουν οι τόνοι και να επιστρέψει η ομάδα στα θετικά αποτέλεσμα.

Πάμε τώρα στο ρεπορτάζ. Ο Θόδωρος Δρακόπουλος βρέθηκε στην προπόνηση σήμερα και μίλησε στην ομάδα και στους παίκτες. Είναι δεδομένο ότι όλοι οι παίκτες έχουν πεισμώσει και θέλουν διορθώσουν τα όσα έχουν γίνει αγωνιστικά. Φυσικά, κανείς δε θέλει να υπάρχει κόντρα με τους φιλάθλους. Θα πρέπει να γυρίσει σελίδα ο Ηρακλής και να κοιτάξει μπροστά. Η προπόνηση έγινε από τους κ.κ. Μπούτσκο- Γκαϊτατζή με σκοπό να μπει ένα πρόγραμμα. Επίσης, θα πρέπει να αναφερθεί ότι οι παίκτες είναι πληρωμένοι μέχρι και τον Γενάρη.

Τέλος, ο Γιάννης Καστρίτης φαίνεται η πρώτη επιλογή, οποίος προσπαθεί να επιστρέψει από το Ισραήλ. Ο Έλληνας τεχνικός δείχνει να έχει προβάδισμα, αλλά υπάρχουν και πολλοί άλλοι. Η τελική απόφαση θα παρθεί μέχρι τη Δευτέρα. Χρόνος υπάρχει, αφού υπάρχει ξανά αναμέτρηση στις 27/2.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.