Η ομάδα με τις περισσότερες τελικές η Δανία στο τουρνούα

Γιώργος Μάντζιος26 Ιουνίου 2021

Τα ψέμματα τελείωσαν, όσοι δεν πλήρωσαν τις γκέλες τους και έφτασαν μέχρι εδώ, αν θέλουν να προχωρήσουν, θα πρέπει να τις αφήσουν πίσω τους. Οι προκρίσεις θα παιχτούν σε 90 λεπτά (ή σε 120 λεπτά ή σε πέναλτι) και όποιος βρεθεί σε καλή μέρα θα φτάσει πιο ψηλά. Σας παραθέτω τις σκέψεις μου για ότι ξεχώρισα:

Στο Ουαλία – Δανία θα πάρω ξεκάθαρα το φαβορί που είναι η Δανία (1,85). Η ομάδα με τις περισσότερες τελικές ως τώρα στο τουρνουά (61), με μεγάλη συσπείρωση λόγω της περιπέτειας του Έρικσεν και με το κοινό απόψε μαζί της, αφού στο γήπεδο του Άγιαξ ο Έρικσεν γνώριζε μεγάλες δόξες. Την Ουαλία δεν την υποτιμώ, κάθε άλλο, ωστόσο θεωρώ πως έφτασε στο... ταβάνι της.

Στο Ιταλία – Αυστρία θα πάρω τον άσο με -1 ασιατικό χάντικαπ (1,85) που μου δίνει το ποντάρισμα πίσω σε περίπτωση νίκης της Ιταλίας με μόλις 1 γκολ διαφορά. Με καλή ψυχολογία η ομάδα του Μαντσίνι, ουσιαστική αλλά και παραγωγική (2η στις τελικές προσπάθειες στο τουρνουά με 60), απέναντι σε μια Αυστρία που έδειξε να δυσκολεύεται απέναντι σε ανώτερους αντιπάλους (βλέπε ήττα με 2-0 από την Ολλανδία).

Στο Ολλανδία – Τσεχία θα πάρω το συνδυαστικό 1 & over 1,5 (2,00) με την Ολλανδία να τρέχει πολύ μέσα στο γήπεδο, να βγάζει ενέργεια, αυτοματισμούς και φρεσκάδα και να στηρίζεται πολύ στα κλεψίματα των Ντε Γιονγκ και Βαϊνάλντουμ στη μεσαία της γραμμή. Στην Τσεχία ένας Σικ δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη.

Στο Βέλγιο – Πορτογαλία δεν μπορώ να βρω ξεκάθαρα κάποιο σημείο, αλλά με την μέχρι τώρα εικόνα τους, μου φαίνεται καλό το G/G (1,85) με τον Πενάλντο εεε συγνώμη Ρονάλντο από τη μία και τον Λουκάκου από την άλλη.

Στο Ισπανία – Κροατία οι αποδόσεις δεν λένε την αλήθεια, αλλά από την άλλη και η Κροατία δεν με πείθει για να κοντράρω τους Ισπανούς, ενώ οι Γάλλοι περιμένω να κάνουν μια καλή εμφάνιση απέναντι στην Ελβετία που έχει θέματα με την άμυνα της και να μας δώσουν το συνδυαστικό 1 & over 1,5 (1,95).

Δεν κράτησα κάτι στο Αγγλία – Γερμανία και στο Σουηδία – Ουκρανία που δείχνουν αρκετά αμφίρροπα. Στις παραπάνω επιλογές πρόσθεσα και μια τετράδα από πιθανούς σκόρερ, τους Ιμόμπιλε (Ιταλία), Ντεπάι (Ολλανδία), Ρονάλντο (Πορτογαλία) και Εμπαπέ (Γαλλία). Δίνει λίγο πάνω από 30,00 απόδοση, παίζονται και σε σύστημα 3 στα 4.

Οι επιλογές μου:

ΣΗΜΕΙΑ

ΟΥΑΛΙΑ – ΔΑΝΙΑ 2 (1,85)

ΙΤΑΛΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ 1 -1 ΑΣΙΑΤΙΚΟ (1,85)

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ 1 & OVER 1,5 (2,00)

ΒΕΛΓΙΟ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ G/G (1,85)

ΓΑΛΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ 1 & OVER 1,5 (1,95)

ΑΝΥ ΤΙΜΕ SCORER (ΣΥΣΤΗΜΑ 3 ΣΤΑ 4)

ΙΜΟΜΠΙΛΕ / ΙΤΑΛΙΑ (2,40)

ΝΤΕΠΑΪ / ΟΛΛΑΝΔΙΑ (2,20)

ΡΟΝΑΛΝΤΟ / ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (2,30)

ΕΜΠΑΠΕ / ΓΑΛΛΙΑ (2,60)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.