Ανοιχτό σενάριο επιστροφής Σίλβα στον Άρη -Η Νότιγχαμ τον αποδεσμεύει!

Metrosport Team09 Δεκεμβρίου 2021

Ανά διαστήματα, το metrosport.gr κατέγραψε το ανοιχτό σενάριο επιστροφής του Σάντε Σίλβα στο «Κλ. Βικελίδης» καθώς επίσης και το ξεκάθαρο άνοιγμα του ίδιου του ποδοσφαιριστή προς αυτήν την κατεύθυνση…

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια συνεργασία την οποία (στην παρούσα στιγμή) δείχνει να την επιδιώκει ο ίδιος ο Πορτογάλος χαφ, νιώθοντας προφανώς ότι οι μέρες του στη Νότιγχαμ Φόρεστ είναι μετρημένες. Μάλιστα, μέσω τρίτου αλλά και ανθρώπων της ομάδας με τους οποίους ανέπτυξε φιλική σχέση στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα, ο Σίλβα έχει δηλώσει ότι θέλει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη καθώς επίσης και ότι του λείπει το περιβάλλον του Αρη. Κι αυτό είναι λογικό καθώς τον αγωνιστικό ρόλο που έχει πέρυσι τους «κίτρινους», ουδέποτε τον είχε στην επαγγελματική καριέρα του. Ειδικά φέτος όπου μέτρησε μόλις μία συμμετοχή στην Championship και ακόμη μία με την Under 23!

Βέβαια στο όλο ζήτημα υπάρχει και μια σημαντική λεπτομέρεια η οποία σχετίζεται με τις προθέσεις του βρετανικού συλλόγου. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, ο 24χρονος όχι μόνο δεν βρίσκεται στο πλάνο του τεχνικού επιτελείου αλλά η αγγλική ομάδα ψάχνει τρόπο να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιό του. Δεν είναι από τους πλέον ακριβοπληρωμένους παίκτες της ομάδας, ήδη όμως έχει αποφασιστεί ότι θα πρέπει να απεγκλωβιστεί η ομάδα από τα χρήματα που του δίνει κάθε μήνα, με απώτερο σκοπό να τα δώσει σε ποδοσφαιριστή ο οποίος θα έχει ενεργό ρόλο. Για τον ίδιο λόγο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ήδη ενημερώθηκε ο ατζέντης του Σίλβα για την απόφαση του προπονητή του, Αντι Ριντ, γι’ αυτό ο παίκτης έχει προταθεί και στον Αρη.

Δύο παράγοντες θα καθορίσουν το μέλλον αυτής της ιστορίας. Καταρχήν, αν οι «κίτρινοι» θέλουν να πάρουν πίσω τον ποδοσφαιριστή. Δεν αμφισβητείται ότι συζητήθηκε το όνομά του, μένει να αποδειχθεί το ενδιαφέρον τους και φυσικά γνωρίζουν ότι ο παίκτης είναι θετικός στην προοπτική επιστροφής του στο «Κλ. Βικελίδης». Εδώ έρχεται ο δεύτερος παράγοντας και αφορά το οικονομικό κομμάτι. Αν δηλαδή ο Σίλβα είναι διατεθειμένος να μειώσει τις οικονομικές απολαβές του καθώς έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023, αλλά αυτό έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Δεδομένου όμως ότι ο Πορτογάλος θα έρχεται από τον πάγκο, εφόσον στον Αρη αποφασίσουν να προχωρήσουν στην περίπτωσή του, θα του προσφέρουν και αντίστοιχο συμβόλαιο. Και το πιθανότερο είναι να γίνει η συζήτηση δίχως την παραμικρή υποχρέωση καταβολής χρημάτων στη Νότιγχαμ. Εν τέλει, η περίπτωση του Σίλβα μοιάζει να βρίσκεται στη διακριτική ευχέρεια του Αρη και απομένει να παρθεί οριστική απόφαση για το αν θα ασχοληθεί μαζί του ή όχι. Προφανώς αυτή θα εξαρτηθεί από την αντίστοιχη που θα ληφθεί και για τον Γιάννη Φετφατζίδη καθώς το πλάνο περιλαμβάνει την προσθήκη ενός ακραίου επιθετικού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.