Η Νίκη Κεραμέως πόζαρε παρέα με τον Alice Cooper, αλλά μετά ανακοίνωσε ότι έχει κορωνοϊό

Metrosport Team27 Ιουνίου 2022

Φωτογραφία με τον Alice Cooper έβγαλε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, μία μέρα πριν τη συναυλία με στόχο την ευαισθητοποίηση για την επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα, που έλαβε χώρα στο Ηρώδειο.

Η Νίκη Κεραμέως φωτογραφήθηκε -μεταξύ άλλων- και με τον Σάκη Ρουβά και τον Φοίβο.

«Χθες, σε μία μαγική βραδιά στο Μουσείο της Ακρόπολης πριν από τη μεγάλη αποψινή συναυλία με στόχο την ευαισθητοποίηση για την επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα, μια πρωτοβουλία του Phoebus, του Desmond Child και του George Lebesis. Kαλλιτέχνες από τη διεθνή και την εγχώρια μουσική σκηνή, όπως Alice Cooper, Rita Wilson, Bonnie Tyler, Sakis Rouvas ενώνουν τις δυνάμεις και τις φωνές τους για να ακουστεί ακόμη πιο δυνατά η διεκδίκηση για την επανένωση των γλυπτών»

Επίσης, έγινε γνωστό ότι η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, διαγνώστηκε θετική στη νόσο του κορωνοϊού, όπως ενημέρωσε η ίδια.

«Λυπάμαι πάρα πολύ που δεν βρίσκομαι μαζί σας, δια ζώσης, για την αποψινή εκδήλωση και τον εορτασμό με τη συμπλήρωση των 35 χρόνων από την έναρξη του προγράμματος Erasmus+. Μία επίσκεψη του κορονοϊού που προέκυψε μόλις σήμερα το απόγευμα με κρατάει, δυστυχώς, μακριά από αυτήν την πολλή όμορφη γιορτή», είπε η Ν.Κεραμέως.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.