Η νέα διοίκηση του Μακεδονικού Λητής

Metrosport Team11 Ιουλίου 2020


Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση του Μακεδονικού Λητής ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της Α κατηγορίας της ΕΠΣΜ ως εξής: πρόεδρος: Χατζηαντωνίου Χρ., αντιπρόεδρος: Θεοδώρου Σωτ., γεν. γραμματέας: Μάτης Αθ., ταμίας: Γερμανλης Δημ., ειδ. Γραμματέας: Σοφ. Παπαδόπουλος, μέλη: Πιτσινέλης Μιχ., Ιωακ. Παπαδόπουλος, Μοδίτσης Πασχ., Παπαδόπουλος Αθ.

Μετά την ανανέωση του προπονητή κ. Ιερόθεου Γιαμουρίδη και του γυμναστή κ. Νικόλαου Πετρίδη, σε συνεργασία με τον Κώστα Τσακίρη ο οποίος παραμένει σταθερά δίπλα στο Σύλλογο, έχει αρχίσει ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ώστε ο Μακεδονικός μας να είναι πρωταγωνιστής, όχι μόνο φέτος αλλά και τις επόμενες χρονιές.

Όσον αφορά τα τμήματα υποδομής, πολύ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τη στελέχωση του προπονητικού τιμ, καθώς και για την ακριβή ημερομηνία επανέναρξης των προπονήσεων. Αυτό που θα ξεχωρίσει φέτος στη λειτουργία των τμημάτων υποδομής θα είναι η δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών μέσω ένταξης τους στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.