Η νέα Α1 της ΕΠΣ Μακεδονίας

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΕΠΣΜ με ανακοίνωση της ανέφερε ότι τα Πρωταθλήματα θα γίνουν σε μικρούς ομίλους αλλά και ο πρόεδρος της επιτροπής Πρωταθλημάτων Δημήτρης Σίσκος είχε επισημάνει στη Μετροσπορτ ότι εκ των πραγμάτων οδηγούμαστε στην Α1 σε δύο ομίλους.

 Οι 21 ομάδες που θα μετείχαν πέρσι στην Α1, είχαν διαχωριστεί σε δύο ομίλους των δέκα και εννέα ομάδων αντίστοιχα. 

Οι ομάδες του πρώτου ομίλου ήταν δέκα αλλά φέτος δεν μετέχουν Ομόνοια Σίνδου, Ολυμπιακός Κυμίνων, Ιάσων Αυγής. Οι ομάδες του δευτέρου ομίλου ήταν εννέα αλλά φέτος δεν μετέχει ο ΠΑΟΝΕ.

  Οι δύο ομάδες που υποβιβάστηκαν από τη Γ’ Εθνική ήταν ο ΠΑΟ Κουφαλίων και η ΑΕ Ευόσμου αλλά ο ΠΑΟ Κουφαλίων φέτος δεν δήλωσε συμμετοχή. Οι ομάδες φέτος θα χωριστούν σε δύο ομίλους των οχτώ ομάδων.

Κατατάσσονται γεωγραφικά ως εξής: Αναγέννηση Χαλκηδόνας, Καμπανιακός, Ιωνικός, Δόξα Πενταλόφου, Κεραυνός Ωραιοκάστρου, Θύελλα Περιστερώνα, ΠΑΟ Ξυλούπολης, ΑΕ Ευόσμου. Και ακόμη: Παύλος Μελάς, Φοίνικας Πολίχνης, Αχιλλέας Τριανδρίας, Αναγέννηση Επανομής, ΑΟ Καρδίας, Αετός Βασιλικών, Ποσειδώνας Καλαμαριάς, Μαραθώνας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΜ αναφέρει ότι μετά το τέλος των δύο γύρων θα ακολουθήσει δεύτερη φάση με πλέι οφ και πλέι άουτ. Να αναφέρουμε ότι το αργότερο στις 18 Απριλίου θα πρέπει να είναι γνωστές οι δύο ομάδες της ΕΠΣΜ που θα παίξουν στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ' εθνική και να δηλωθούν στην ΕΠΟ.

Οι όμιλοι σε όλες τις κατηγορίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες ενώ η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα.

Θέμα εφημερίδας Metrosport

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.