Η νέα Α', Β' και Γ' κατηγορία της ΕΠΣΜ

Metrosport Team21 Σεπτεμβρίου 2021

Το σύνολο των ομάδων της Α’ κατηγορίας αυτή τη στιγμή είναι 57. Δεν θα συμμετάσχουν Ελπίδες ΑΕ Ευόσμου, Δόξα Γερακαρούς, Αξιός Ανατολικού και Ελλήσποντος Μαδύτου, ενώ νέες προσθήκες είναι ο ΠΑΟΚ Κ16 και ο Αρης Κ16. Να αναφέρουμε ότι προσπαθεί να οργανωθεί ο Κεραυνός Κολχικού. 

Η ΕΠΣΜ σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι θα έχουμε  μικρούς ομίλους σε όλες τις κατηγορίες και στη συνέχεια β φάση με πλέι οφ και πλέι άουτ, ενώ ο Δημήτρης Σίσκος έχει μιλήσει στη Μετροσπορτ για εκπλήξεις όσον αφορά τις ανόδους και τους υποβιβασμούς.

Β κατηγορία

 Στο σύνολο τους οι ομάδες αυτή τη στιγμή είναι 54. Δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή 13 ομάδες, ενώ νέα προσθήκη είναι ο Απόλλων Καλαμαριάς Κ17 και η Ομόνοια Σίνδου. Δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή Δόξα Ελπίδας, Εθνικός Ευόσμου, Αναγέννηση Καλοχωρίου, Ολυμπος Δενδροποτάμου, Αίολος Αγίου Παύλου Συκεών, Ελλήσποντος Κριθιάς, Διγενής Μονολόφου, Μέγας Αλέξανδρος Ν. Απολλωνίας, ΠΑΟΚ Ανοιξιάς, συν τους τρεις που δεν είχαν δηλώσει και πέρσι στην Α’ κατηγορία ΑΠΕ Λαγκαδά, Διγενή Κρυονερίου, ΠΑΟ Δορκάδας. Δήλωσαν κανονικά συμμετοχή Αχιλλέας Περαίας, ΕΑ Καρατάσου, Δάφνη Ευαγγελισμού.

Γ κατηγορία

 Στο σύνολο τους αυτή τη στιγμή είναι 31. Νέες συμμετοχές είναι Διάπλαση, Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων, Ακαδημία Ντίνου Κούη, ΑΟ Μεσήμβριας και ακόμη Αναγέννηση Νέων Επιβατών 2021 (ΠΑΟΝΕ), Αστέρας Κορδελιού. 

Δεν δήλωσαν συμμετοχή Στίβος, Ορφέας Αγίας Τριάδας και Εσπερος Τερψιθέας (ανδρικό τμήμα). 

Νέες συμμετοχές καθώς πέρσι δεν άρχισε το Πρωτάθλημα θα είναι και οι εξής ομάδες: 

1. Αστέρια, 2. Ηφαιστος Θέρμης, 3. Μακεδονία Ευκαρπίας, ενώ θα επιστρέψουν καθώς δεν πρόλαβαν πέρσι λόγω της μη έναρξης των Πρωταθλημάτων: Αίολος Ευόσμου, Φοίνικας Τούμπας, Νίκη Νεοχωρούδας, ενώ θα παίξει κανονικά ο Σταυραετός Ευξεινούπολης και στη Β’ κατηγορία η Αστραπή Δενδροποτάμου. 

Η κλήρωση των Πρωταθλημάτων θα γίνει την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου. Φέτος οι ομάδες αγωνίζονται υποχρεωτικά με τα νέα δελτία ορισμένου χρόνου (άσπρου χρώματος) τα οποία θα αντικαταστήσουν τα παλαιά πορτοκαλί χρώματος. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να ακολουθούν το υγειονομικό πρωτόκολλο για τις προπονήσεις και τους αγώνες τους και πριν από κάθε παιχνίδι να κάνουν rapid test 48 ωρών με εξαίρεση όσους έχουν εμβολιαστεί ή έχουν πιστοποιητικό νόσησης.

ΘΕΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΕΤΡΟΣΠΟΡΤ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.