Η Νάπολι ξέρει αλλά δεν θα κινηθεί για Γιαννούλη, το πλεονέκτημα της Μονακό

Κώστας Πετρωτός20 Μαΐου 2020

Υπάρχει βάση αλήθειας στα δημοσιεύματα περί Νάπολι και Γιαννούλη. Ποια είναι αυτή; Ότι το όνομα του Έλληνα μπακ έχει προταθεί από συγκεκριμένους ατζέντηδες που θέλουν να προωθήσουν την πώληση του 25χρονου άσου του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, οι Ναπολιτάνοι δεν φαίνεται ότι θα κάνουν κίνηση για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι, αφήνοντας και τον Τσιμίκα στην άκρη, έχουν αποφασίσει να ψαχτούν με παίκτη από την Γερμανία ή την Ισπανία και ο δεύτερος έχει να κάνει με τα θέλω του Γκατούζο. 

Ο προπονητής των «παρτενοπέι», θέλει έναν παίκτη με κυρίαρχα τα αμυντικογενή χαρακτηριστικά του και φυσικά ο Γιαννούλης δεν είναι ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει σε απόλυτο βαθμό οτιδήποτε, ωστόσο, τα δεδομένα που επικρατούν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι αυτά τα οποία παρουσιάσαμε. Για τον Τσιμίκα, εξάλλου, φαίνεται ότι οι Ιταλοί ενοχλήθηκαν με το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε να ζητά τα διπλά χρήματα απ’ όσα είχε ζητήσει αρχικά.

Το ατού της Μονακό

Υπάρχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην περίπτωση της Μονακό σε ό,τι αφορά στο ενδιαφέρον της για τον Γιαννουλη. Τα χρήματα που θα του προσφέρει για συμβόλαιο (από τη Γαλλία λέγεται ότι θα είναι ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως), θα είναι αφορολόγητα ουσιαστικά. Το πριγκιπάτο πληρώνει έναν πολύ χαμηλό φόρο στην Γαλλία και έτσι η Μονακό έχει πλεονέκτημα έναντι άλλων συλλόγων που καταβάλλουν 40% στα συμβόλαια των παικτών. Αυτή η δυνατότητα δίνει την ευχέρεια στην Μονακό να ανεβάσει το σύνολο των χρημάτων που θα προσφέρει στον ίδιο τον παίκτη.

* Από την έντυπη έκδοση της «Μ»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.