Η Νάπολι κέρδισε την Ίντερ στο «Μαραντόνα» και έβαλε «φωτιά» στην μάχη του Champions League

Metrosport Team21 Μαΐου 2023

Η πρωταθλήτρια Νάπολι, επέστρεψε στις νίκες και  επικράτησε με 3-1 της Ιντερ στο «Μαραντόνα», δίνοντας  τεράστιο ενδιαφέρον στη μάχη για το Champions League στις τελευταίες αγωνιστικές.

Οι πρωταθλητές επέστρεψαν στις νίκες και η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι συνεχίζει να αγχώνεται στη μάχη της τετράδας, όπου βρίσκεται πλέον μόλις στο +2 από την 5η θέση και τη Μίλαν

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο ξεκίνημά του, αλλά η αποβολή του Γκαλιαρντίνι με δύο κίτρινες από το 19’ ως το 41’ άφησε την Ίντερ με παίκτη λιγότερο. Κάπως έτσι, οι γηπεδούχοι άρχισαν να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο και να απειλούν, με αποτέλεσμα να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 67ο λεπτό όταν ο Ζιελίνσκι σέρβιρε το 1-0 στον Ανγκισά.


Λίγο αργότερα ο Σιμεόνε σκόραρε, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε καθώς ήταν εκτεθειμένος, με τον Λουκάκου στο 82’ να ισοφαρίζει σε 1-1.

Παρόλα αυτά, η χαρά των «νερατζούρι» κράτησε για μόλις τρία λεπτά αφού ο Ανγκισά έγινε δημιουργός και ο Ντι Λορέντσο σκόρερ για το νέο προβάδισμα των «παρτενοπέι», με τον Γκαετάνο στο 90’+5’ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 3-1.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.