Η Νάπολι διέσυρε τη Λίβερπουλ, εύκολες νίκες για Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου

Πέτρος Χαριζακλής08 Σεπτεμβρίου 2022

Με μια ξεγυρισμένη τεσσάρα, η Νάπολι διέσυρε τη Λίβερπουλ (4-1) στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και έδειξε στους «ρεντς» πως τίποτα δεν θα είναι εύκολο στον δρόμο προς την πρόκριση για τη φάση των «16».




Στο Μιλάνο, η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε εύκολα με 2-0 την Ιντερ και μπήκε με το δεξί στη διοργάνωση, στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στη μετα-Λεβαντόφσκι εποχή.

Ο Πολωνός στράικερ αφηνίασε στο «Καμπ Νου» πραγματοποιώντας χατ-τρικ στη νίκη με 5-1 της Μπαρτσελόνα επί της τσέχικης Βικτόρια Πλζεν. 

Στη Μαδρίτη, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι η Ατλέτικο κέρδισε 2-1 την Πόρτο, με τους Πορτογάλους να ολοκληρώνουν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ταρέμι και τα τρία γκολ να μπαίνουν στις καθυστερήσεις. Η Ατλέτικο άνοιξε το σκορ στο 92΄με τον Ερμόσο. Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο όμως βρήκε την απάντηση στο 95' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ουρίμπε. Οι «ροχιμπλάνκος» όμως «έκλεψαν» τη νίκη στο 90+11' με τον Γκριζμάν.

Στο Βέλγιο, η Κλαμπ Μπριζ υπερκέρασε το εμπόδιο της Λεβερκούζεν με 1-0 και αισιοδοξεί για τη συνέχεια στον δύσκολο όμιλο που βρίσκεται.

Τέλος, στο Λονδίνο, η Τότεναμ κέρδισε με 2-0 την Μαρσέιγ του Τούντορ, η οποία έπαιζε για ένα ημίχρονο σχεδόν με δέκα παίκτες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ατλέτικο-Πόρτο 1-0

Ιντερ-Μπάγερν Μονάχου 0-2

Μπαρτσελόνα-Βικτόρια Πλζεν 5-1

Κλαμπ Μπριζ-Λεβερκούζεν 1-0

Νάπολι-Λίβερπουλ 4-1

Τότεναμ-Μαρσέϊγ 2-0

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.